Miért hazudja azt a Fidesz, hogy Karácsony Gergely miatt van ennyi kéregető? A munkám miatt járom az országot, és mindenhol tapasztaltam ezt a jelenséget. A szegénység felszámolása a kormány dolga lenne!
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 17:13
1/20 anonim válasza:
Azért, mert Karácsony adja a hajlékonyak alá a lovat Budapesten.
A szegénység felszámolása meg a szegények dolga, nem az államé.Feleségül ne vegye őket?
2/20 anonim válasza:
Ha ilyet mondott a Fidesz, akkor persze nincs igaza, nem Gergely miatt van.
3/20 A kérdező kommentje:
Egyes!
Akkor mire való az állam?
Hogy a miniszterelnök stadiont építsen a kertje végébe?
2021. aug. 17. 17:19
4/20 anonim válasza:
Persze manapság aki nagyon akar dolgozni az azért el tud helyezkedni,ez mindenképp nagy pozitívum, ha nem is keresi halálra magát.
5/20 anonim válasza:
"A szegénység felszámolása meg a szegények dolga, nem az államé."
Ilyet se hallottam még...
6/20 Norbán válasza:
szerintem vidékről még több jön föl Pestre, ezért van több
7/20 anonim válasza:
Sok hajléktalant az asszony tette tönkre, nem sok köze van a politikához.
8/20 anonim válasza:
Nem lehet mindent Sorosra kenni.
9/20 anonim válasza:
"Egyes!
Akkor mire való az állam?
Hogy a miniszterelnök stadiont építsen a kertje végébe?"
Az állam dolga,hogy fenntartsa az alap közszolgáltatásokat, mint rendfenntartás, tömegközlekedés,EÜ....stb
Manapság a gyárakban komoly munkaerőhiány van.A fizetések magasabbak, mint a közszférában.Az úgynevezett "szegények" mégsem akarnak dolgozni ott.
Miért is nem?Ja, mert lusták, mint a tök.
10/20 anonim válasza:
Munkahely van dögivel, főleg Pesten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!