Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen ajándékot adhatnék a...

Milyen ajándékot adhatnék a nagymamámnak?

Figyelt kérdés

Szeretnék neki valami nagyon jó ajándékot adni, mert nagyon szeretem őt. Olyan 10-15 ezer forint körül gondolkodok, de nyílván ha valami olyan, szívesen áldozok rá többet is.

Most mindenképp olyan érdekelne, amit nem nekem kell elkészíteni, nem fotóalbum stb.

Szeret rejtvényt fejteni, de ilyen könyveket már kapott, már egy ideje nem köt/ horgol, macerás, nagyon odafigyelős dolgok nem nagyon kötik le. Egy két alkalommal a kezébe akadt felnőtt színező, de ahogy észrevettem, az sem lesz a befutó.

Egyúttal valami hobbit is szeretnék neki találni ( szinte csak főz, takarít,rejtvényt fejt vagy tv-zik,és sok ideje van) bár egy nagyon aranyos, vidám jellem, valamint fiatalos.

Bármi más jellegű ötletet is szívesen meghallgatás.

Vízforraló, Air fryer, minden ilyesmi megvan neki egyébként.

Eljárni meg nagyon nem szeret.

dec. 9. 15:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ember, sehol nem írja, hogy otthonban lévő fekvőbeteg lenne. Minek pelenka egy aktív mamának?!
dec. 11. 14:23
 12/13 A kérdező kommentje:

70 éves, nagyon fiatalos és nincs otthonban szerencsére.😅

Fürdőzni nem szeret, és nehéz rávenni, hogy boltozáson kívül akárhova elmenjen.

dec. 13. 15:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Esetleg könyvsorozat? Vannak nagyon izgalmasak, ami nem tipikus nyuggerlimonádé.

Most az én otthonban lakó nagyanyám a Setét torony sorozatot kérte. Azt se tudom honnan szedte, de ha rajtam múlik, megkapja :D

dec. 16. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!