Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen ajándékot adjak a...

Milyen ajándékot adjak a nagymamám utolsó karácsonyára?

Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 22:04
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%
Miért utolsó???
2012. okt. 26. 22:15
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

olyan beteg, hogy nem éri meg 2013-at? :(

ülj mellé, beszélgess vele, ha van valami régi nézeteltérésetek, vagy sérelem, beszéljétek meg, bocsássatok meg egymásnak, simogasd meg az arcát, puszild meg

2012. okt. 26. 22:26
 3/18 A kérdező kommentje:
Mert beteg, és valószínű hogy nincs sok hátra. De én azt szeretném hogy szép emlékei legyenek a karacsonyról
2012. okt. 26. 22:27
 4/18 A kérdező kommentje:

94 éves.

Digitális fotóalbumra gondoltam.

2012. okt. 26. 22:28
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Digitálisan előállított, de papíralapúra? Elmegy. Dez azért ne írd bele, hogy Kedves nagyanyónak szeretettel, utolsó karácsony alkalmából.

Ha nem valami szupernagyi, aki cseteléssel üti el a napjait az okostelefonján, akkor valami olyasmit, ami fiatal korában is volt.

És amit előttem is írtak: a nem tolakodó figyelem, törődés. Ez a legfontosabb. Azért írom, hogy ne legyen tolakodó, mert sokszor van úgy, hogy valaki abból jön rá, hogy milyen beteg, hogy feltűnően kedvesekké válnak az emberek. Ezt sem szabad csinálni!

2012. okt. 26. 23:11
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Digitális fotóalbummal nem hiszem hogy tudna mit kezdeni

Rendes fotóalbumot,papir alapút (edigital,media markt rossman 100 db 1900Ft)

Süss hozzá sütit

köss neki egy jó meleg sálat/derékmelegitőt

2012. okt. 27. 09:22
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
legyél vele sokat,beszélgess vele...az én nagymamám pont 1 éve halt meg,nagyon beteg volt szegény...én karácsonyra egy pihepuha bolyhos fehér anyagot vettem,amit meg akartam varrni takarónak,belehímezve a nevét,mert nagyon lefogyott és mindig úgy fázott..de szegény már nem kaphatta meg:( a legfontosabb,hogy soha ne érezze magát egyedül...a tárgyak csak másodlagosak, értékeld azt az időt,amit együtt tudsz vele tölteni...
2012. okt. 27. 11:27
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Olyat választanék, amit szeret és a fiatal korára emlékezteti, szép emlékeket kelt benne, vagyis erőt adhat neki. Pl. ha nincs családfátok, megcsinálhatod és kinyomtathatod, fényképes betétekkel. A fotoalbum is remek ötlet! Biztos örülni fog neki, hogy odafigyelsz ilyesmikre. Esetleg megtudakolhatod valakitől, mik a kedvenc zenéi, miket hallgatott fiatalabb korában és ezeket feltöltheted egy MP3-as lejátszóra. Olyat vegyél, amit Ő is könnyen tud kezelni, legyen minden funkcióra külön gombja és ne kelljen bonyolult menükkel szenvedni.

Nem kell bele rádió meg kutyafüle, mert csak megnehezíti a kezelést és hasznos, ha SD-kártyákat lehet betenni, mert így később tudsz neki adni újabb zenéket, vagy hangoskönyveket hozzá, amit egy mozdulattal ki tud cserélni magának. Szerencsére sok ilyen van. Az SD-karikhoz meg kapsz olyan pendrive-ot, amibe a kártya betehető, így számítógépeddel később majd otthon összeállíthatod neki a pótlást. :)

A töltőről és az akkuról se feledkezz meg!

Idősebbeknél sajnos ezek nehezebben mennek, általában ezért nem szeretik a modernebb technikát, de a fenti módon ezt az ellenérzést kikerülheted.

Ha lány vagy, köss mellé neki valamit, vagy süss süteményt. Ha férfi, akkor inkább virágot, csokit, esetleg valami általa kedvelt, jobbfajta itókát, neszkávét, stb. adj kísérő ajándéknak. Gondolj arra, bármilyen szép karácsonyt is szerzel neki, gyorsan elmúlik. Jó, ha az ajándéknak utána is folyamatosan hasznát tudja venni. Még valami: Sajnálom, hogy ez a helyzet, tiszta szívből kívánom Nektek, minél tovább együtt lehessetek még!

2012. okt. 27. 11:32
 9/18 poiu válasza:
Voltunk ebben. A digitális album digitális keretben (a képek automatikusan cserélődnek) nagyon szép ajándék.
2012. okt. 29. 19:04
 10/18 Polexina válasza:
Kis puha pléd, ami henger alakban feltekerve kapható-a térdére vagy a feje alá is teheti összehajtva.Szeretik ,ami meleg.Szép zsebkendő-textíliából.Puha kispárna.Elől nyitott mellény.Nem túl lapos filc papucs.Zokni.Attól függ, mennyi pénzed van ajándékra.
2012. okt. 29. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!