Milyen ajándékot adjak a nagymamám utolsó karácsonyára?
Azt nem tudom, hogy nagymamád milyen tudatszinttel rendelkezik, de megnyugtató lehet számára, ha felvilágosítást kaphat arról, hogy a test halálával nem szűnik meg az ember tudata.
Kívánom, hogy Isten szeretete vezesse őt a végső beteljesülésig!
Kedves kérdező!
Sajnálom a mamádat :(
Én egy szép nagy fotóalbumot fényképekkel(testvérei, gyerekei, unokái...stb) adnék neki, és megölelném sokszor.
Remélem, mégis csak megéri a 2013-at, és még tovább is él! Szívből kívánom!
Először szerintem várd meg mi lesz dec 21én, elvégre akkorra mondják a nagy világvégét.
Ha az elmaradna, szerintem ne ajándékot vegyél neki, hanem hogy lássa együtt vannak a szerettei, mellette és szeretik egymást, törődnek egymással. A karácsony nem arról szól, hogy kinek mit vegyek, hanem hogy ebben a szar világban egy kicsit összehozza az embereket és ne a rossz fizetéssel, be nem fizetett számlákkal foglalkozzanak!
Ha szerintetek a karácsony az ajándékozásról szól, hát Ti tudjátok, szerintem meg nem!
Mi kedves anyósom halála előtt 1,5 évvel vettünk neki egy digitális képkeretet. Soha nem kapcsolta be. Kapott egy melegítő lepedőt, amit szintén nem használt egyszer sem, pedig állandóan fázott. Volt még néhány ajándék, amit ki sem csomagolt szinte.
Ami örömet okozott neki: sokat látogattuk, sokat tettünk- vettünk a ház körül. A kedves, jó kedélyű társaságnak, a kis unokáknak örült a legjobban.
Idősen, betegesen átértékelődnek a dolgok, akkor felfedezi az ember a valódi értékeket. A tárgyak, az anyagi világ már kevésbé lesz fontos. A szeretet, ami fontos, és hogy érezze nem hiába, nem céltalanul élt.
Szeressétek, látogassátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!