Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen ajándékot adjak a...

Milyen ajándékot adjak a nagymamám utolsó karácsonyára?

Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 22:04
1 2
 11/18 aries 2 válasza:

Azt nem tudom, hogy nagymamád milyen tudatszinttel rendelkezik, de megnyugtató lehet számára, ha felvilágosítást kaphat arról, hogy a test halálával nem szűnik meg az ember tudata.

Kívánom, hogy Isten szeretete vezesse őt a végső beteljesülésig!

2012. okt. 29. 23:49
 12/18 anonim válasza:
Ha nagyid életében Isten fontos szerepet játszik, vegyél neki valami ezzel kapcsolatos dolgot, egy szép himzett áldást, vagy hasonlót. De ahogy a fentiek írták, meleg pokróc, meleg zokni, szintén olyan ajándékok, hogy éreztetik a szeretetet és törődést.
2012. okt. 30. 21:20
 13/18 Kerti Józsefné válasza:
Lehet, hogy meg sem éri, ezért minden nap valami kis figyelmességgel ajándékozd meg addig, amíg él! Mi sosem veszünk semmit karácsonyra, de minden apropó nélkül is meg szoktuk lepni egymást a párommal. Nem kell gyémánt gyűrűre gondolni, sokszor elég egy gyönyörű alma, vagy egy fürt szőlő is, de az a legszebb legyen! Bármi apróság nagy örömet tud szerezni!!!
2012. okt. 31. 14:17
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sajnálom a mamádat :(

Én egy szép nagy fotóalbumot fényképekkel(testvérei, gyerekei, unokái...stb) adnék neki, és megölelném sokszor.

Remélem, mégis csak megéri a 2013-at, és még tovább is él! Szívből kívánom!

2012. nov. 1. 11:09
 15/18 anonim válasza:
Öleld szeresd és legyél vele amennyit csak lehet, mert később csak bánni fogod. Neki már nem karácsonyi ajándék kell hanem napi gondoskodás, napi ajándék. Ja és nem anyagi jellegű.
2012. nov. 2. 06:31
 16/18 anonim válasza:

Először szerintem várd meg mi lesz dec 21én, elvégre akkorra mondják a nagy világvégét.

Ha az elmaradna, szerintem ne ajándékot vegyél neki, hanem hogy lássa együtt vannak a szerettei, mellette és szeretik egymást, törődnek egymással. A karácsony nem arról szól, hogy kinek mit vegyek, hanem hogy ebben a szar világban egy kicsit összehozza az embereket és ne a rossz fizetéssel, be nem fizetett számlákkal foglalkozzanak!

Ha szerintetek a karácsony az ajándékozásról szól, hát Ti tudjátok, szerintem meg nem!

2012. nov. 2. 08:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi kedves anyósom halála előtt 1,5 évvel vettünk neki egy digitális képkeretet. Soha nem kapcsolta be. Kapott egy melegítő lepedőt, amit szintén nem használt egyszer sem, pedig állandóan fázott. Volt még néhány ajándék, amit ki sem csomagolt szinte.

Ami örömet okozott neki: sokat látogattuk, sokat tettünk- vettünk a ház körül. A kedves, jó kedélyű társaságnak, a kis unokáknak örült a legjobban.

Idősen, betegesen átértékelődnek a dolgok, akkor felfedezi az ember a valódi értékeket. A tárgyak, az anyagi világ már kevésbé lesz fontos. A szeretet, ami fontos, és hogy érezze nem hiába, nem céltalanul élt.

Szeressétek, látogassátok!

2012. nov. 3. 20:36
 18/18 anonim válasza:
Neki most nem ajándékokra van szüksége, hanem sok-sok szeretetre, rád, a gyerekeire, a szeretteire. Az becsüli a legjobban, ha vele vagy és nem csak karácsonykor, hanem mindig, és akkor boldogan fog eltávozni!
2012. nov. 4. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!