Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Rokkant nagymamámnak milyen...

Rokkant nagymamámnak milyen ajándékot adhatnék?

Figyelt kérdés

Sajnos ágyhoz van kötve, így a használati tárgyak javát ki is lőhetem. Általában tévét néz, újságot olvas, és fotóalbumokat nézeget amiből van már egy tucat.

Kérlek ha valami eszetekbe jut, osszátok meg velem.

2013. dec. 5. 22:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Fizess neki elo valamilyen ujsagot!! Pl. Nok lapjat.vagy fotoalbum konyv a csalad kepeivel.
2013. dec. 5. 22:35
 2/11 Norandi válasza:
100%
esetleg könyv?
2013. dec. 5. 22:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Például keresztrejtvény, már lehet hatalmas köteteket kapni amiben van több száz. Vagy vehetsz neki valami olyan tárgyat ami megkönnyíti az életét, akár egy praktikus polcos szekrény az ágya mellé amibe mindene befér. Könyvet is lehet, vagy mondjuk hímzőcuccok (előrajzolt terítő+fonal).
2013. dec. 5. 22:52
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
digitális képkeret :) ebbe beleteszel egy memóriakártyát, amire ráteszel egy rakat képet és woilá! Én is ezt ajándékoztam nagyszüleimnek a 60. házassági évfordulójukra :)
2013. dec. 5. 23:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg, ha van neki kedvenc filmje, azt beszerezheted neki egy olyan adathordozón, amit le tud játszani. Ha ott vagy nála, elindítod neki, aztán kikapcsolni csak kitudja kapcsolóval is. Vagy, ha tud hímezni, vagy kézimunkázni, ahhoz is vehetsz neki anyagot. Vagy vehetsz neki egy pihe-puha párnát, takarót, ilyesmit.
2013. dec. 5. 23:12
 6/11 anonim válasza:
Valami szép,puha ágynemű huzat....hálóing
2013. dec. 5. 23:14
 7/11 anonim ***** válasza:
71%

Szereti a mamád a cicákat? Szerintem jó lenne neki, leglaább lefoglalná. Persze csak ha van valaki aki tudna róla gondoskodni.

Vagy könyvet, sok - sok finom csokit, valami pihe puha párnát, vagy ilyen melegítő bigyót amit a matrac vagy lepedő alá kell rakni, az azt mondják jó a hátfájásra is.

2013. dec. 6. 00:42
 8/11 anonim ***** válasza:
63%
Kedves utolsó válaszoló, a háziállat nem játékszer! Alap, hogy élőlényt nem ajándékozunk, főleg nem meglepetésként!
2013. dec. 6. 06:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Hűűű, nem hittem volna hogy ilyen sok válasz fog érkezni. Nagyon köszönöm emberek! Mindenki adott hasznos ötletet.
2013. dec. 6. 10:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát nálam ez nem alapszabály én örülnék háziállatnak, ha kapnék. Meg ő a nagymamája, úgyhogy csak tudja, hogy mit szeretne.
2013. dec. 7. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!