Milyen ajándékot adhatnék a nagymamámnak?
Szeretnék neki valami nagyon jó ajándékot adni, mert nagyon szeretem őt. Olyan 10-15 ezer forint körül gondolkodok, de nyílván ha valami olyan, szívesen áldozok rá többet is.
Most mindenképp olyan érdekelne, amit nem nekem kell elkészíteni, nem fotóalbum stb.
Szeret rejtvényt fejteni, de ilyen könyveket már kapott, már egy ideje nem köt/ horgol, macerás, nagyon odafigyelős dolgok nem nagyon kötik le. Egy két alkalommal a kezébe akadt felnőtt színező, de ahogy észrevettem, az sem lesz a befutó.
Egyúttal valami hobbit is szeretnék neki találni ( szinte csak főz, takarít,rejtvényt fejt vagy tv-zik,és sok ideje van) bár egy nagyon aranyos, vidám jellem, valamint fiatalos.
Bármi más jellegű ötletet is szívesen meghallgatás.
Vízforraló, Air fryer, minden ilyesmi megvan neki egyébként.
Eljárni meg nagyon nem szeret.
Esetleg lábfürdő?
Írd be így a Google-be, hogy lábfürdő. Nagyim nagyon szereti:)
1. Köszönöm szépen!
2. Nagyon humoros.
Vannak elérhető áron kéz -láb- nyak-masszírozó kütyük. Elektromos, vízmelegítős, stb ...
Gyógyteák (nem orvosság csak természetes növény): kapható ilyesmikből szép komplett gyűjtemény, dobozban, szekrénykében. Fogyóeszköz, de tovább is ajándékozhatja...
Hasonló elegáns ajándék-gyűjtemény létezik fűszerekből.
Csodaszépen megszerkesztett aszalt-gyümölcs kosarak is vannak, változatos árakon.
De a nagyon meleg, szép, puha papucs is kedves ajándék - ha most éppen nincs neki. Vagy egy bekuckózós vastag takaró / óriáspulcsi.
Hány éves? Azért nem mindegy, hogy 60 vagy 85 :)
Esetleg veled közös welness? Vagy szabaduloszoba?
Masszírozógépet én nem vennek, ha esetleg csontritkulása van, vannak annyira eros gépek, hogy siman csonttörést okoz idősnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!