Raktok ki akkor is karácsonyi díszeket, ha nincs megpucolva az ablak,vagy kissé rendetlen a kert?
Figyelt kérdés
A szomszédok szóltak be valamelyik nap,hogy díszítést csak úgy illendő kitenni, ha az ablak pókhálózva (az speciel meg volt csinálva), és ha pucolva is van minden, kívül belül. Na meg ha az udvar is vagy megvan ásva,vagy ki van gereblyézve. Mondjuk annyira nem izgat mit mondanak,de kíváncsi vagyok, hogy más hogyan csinálja a dolgot.ma 08:37
1/2 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük, csináld úgy, ahogy neked jó. De, én, magam miatt, csak rendezett, tiszta helyen díszitek. Mert NEKEM így jó.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ha az ember már a díszítésnél tart, akkor már túl van a takarításon. Mondjuk én a kertbe nem rakok díszeket, de ha raknék, nyilván rendezném legalább azt a kertrészt.
Emellett bunkóság beszólni idegenek részéről, mert semmi közük hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!