Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Elégedettek vagytok a lakóhely...

Elégedettek vagytok a lakóhelyetek rendezettségével?

Figyelt kérdés

Én Székesfehérvár mellett élek egy nagyközségben, de akármerre járok, mindenhol fél méteres gaz van a falvakban.

Városokban is, pedig iparosodott, nem lepukkant helyek.

Az én falumban is fél méteres gaz van a buszmegállóban.

Mi a probléma, miért nem szúrja senkinek a szemét ez az állapot?

Az utcánkban pl. rend van mindenhol, igaz, a falu gazdag utcája ez. A főutca meg gazban végig.

aug. 29. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk elég rendezett település, pedig elég szegényes vidék, szabolcsi kis falu. Szerintem itt még benne van az emberekben ez a rendezett porta igénye. Sok helyen szép virágos az árokpart meg az udvarok is. A olyan házak, ahol nem laknak is általában rendezettek az utcafronton, mert a szomszéd lecsapja a füvet. Az önkormányzat is figyel ilyesmire.
aug. 29. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Szeged gaz, szemét és csikkhalom
aug. 29. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Szintén szabolcsi falu kb.3000 a népesség. Szép, tiszta, rendezett. Vannak kukák, a játszóteret rendszeresen takarítják. A falvak közötti utak menti árkok le vannak kaszálva, nem szemetes.

A porták előtt tiszta.

aug. 29. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Délpesti régió: a környezetem egyre rendezettebb, csak a valóban "Senki földje" (értsd: a sok nem rendezett tulajdonú terület) néz ki katasztrofálisan.
aug. 29. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Veszprém megyei város; inkább elégedett vagyok vele. A legtöbb helyen gondozottak a parkok, nem hagyják, hogy a fű túl nagyra nőjön bennük, a főbb épületeket 1-2 kivétellel remekül felújították az elmúlt években (bár nem mindegyik színválasztással értek egyet).

Ami viszont nagy gond; a város egyes részeit szétdobálják csikkekkel, ami borzasztó igénytelen és meggondolatlan dolog. Igyekeznek összetakarítani őket, azonban pár óra kérdése, és olyan lesz, mint volt. Meg, ami friss és egyre növekvő gond, az a turkálók okozta szemét. Ugye egyre többen túrják, vagy rúgják, borítják fel a kukákat a visszaváltható palackok reményében, a szemetes zsákokat széttépik, szemetet kiborítják, de aligha pakolnak vissza a kukába.

Egyre lejjebb a színvonal.. és nem a visszaváltható palackok ellen beszélek, hanem arról, hogy a turkálók milyen disznóólat hagynak hátra helyenként.

aug. 30. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!