Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi baja a szomszédnak, hogy...

Mi baja a szomszédnak, hogy átnyúl a telkemre, és hosszú ágvágóval levágja a fügémet, amely éppen terem? A nyaralójában derékig ér a gaz, patkányok vannak, kosz, rendetlenség, nem is jár ide, csak tegnap volt itt, levágta a fügémet és elment.

Figyelt kérdés
Más munkának semmi nyoma nála.

aug. 8. 14:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%
Gondolom, átnőtt. De talán tőle kéne megkérdezni.
aug. 8. 14:20
 2/27 anonim ***** válasza:
96%
Nem lóghat át a telekhatáron. Megoldotta.
aug. 8. 14:33
 3/27 A kérdező kommentje:

Nem válaszol semmire. Nem nőtt át egyáltalán.

Megjegyzem, ha átnőtt volna, akkor se lenne joga levágni, csak felszólítani, hogy vágjam le. De NEM NŐTT ÁT!

Hiszem írtam, hogy a hosszú ágvágóval ÁTNYÚL a telkemre, és úgy vágja le.

És milyen ember az, aki kizárólag ebből a célból jön a telkére, amúgy meg csak a nagy kosz és gaz van nála?

aug. 8. 14:35
 4/27 anonim ***** válasza:
29%

2,3.

ezek szerint 2-es nem tudja a törvényt!

volt olyan eset amikor a cseresznyefának átnyúlt az ága, a termés leesett a szomszéd kertjébe , a szomszéd fölről szedte a cseresznyét , erre a tulajdonos föl jelentette jogosan és megnyerte a pert!

aug. 8. 14:41
 5/27 A kérdező kommentje:

Hiába írom, hogy NEM IS LÓG ÁT, a válaszolók nem hajlandók tudomásul venni.

És nem ismerik a törvényt, igaza van 4-esnek.

Hogy hogyan szól a törvény, azt tudom. Csak azért tettem fel a kérdést, hogy mi lehet az olyan emberrel, akit csak annyira érdekel a nyaralója, hogy át lehessen nyúlni a szomszédhoz, és levágni a termő ágakat, amelyek NEM IS NYÚLNAK ÁT (sokadszor írom).

Tehát: nem értem, mi a célja ezzel? El akar üldözni? Nem is lát bennünket, mert ez a hátsó kertünk, egyáltalán nem zavarjuk. Vagy meg akarja szerezni a telkünket, hogy tudjon még több szemetet lerakni?

aug. 8. 14:49
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjuk, miért csinálta, ha te sem tudod? Itt mégcsak nem is a törvényről van szó, hanem a dilis szomszédról, aki szóba se áll veled valamiért. Nem vagytok jóban, nyilván bosszantani akar, vagy kárt okozni.
aug. 8. 15:09
 7/27 A kérdező kommentje:

Soha nem beszéltünk. Megvette a nyaralót, nem mutatkozott be, nem köszönt, nem ismerjük egymást személyesen. A többi szomszéddal se beszél.

Megjelentetett az interneten egy honlapot, hogy ilyen és ilyen vállalkozást üzemeltet, és a nyaraló címét adta meg. Nyitva tartási időt is közölt. Soha nincs itt. Persze, nem figyelgetem, de a kertben dolgozom és látnám, ha itt lenne. Potenciális ügyfelek már méltatlankodtak, hogy nem található ezen a címen, holott ezt adta meg. Nekem szoktak kiabálni, hogy mit tudok róla, de semmit nem tudok róla. A nevét sem, a lakcímét sem, mert a honlapon ez nem szerepel. A bekiabálók miatt tudom ezt, különben semmit nem tudok róla.

Áttettem neki egy udvarias levelet, és kérdeztem, mi baja a fügéimmel, nem válaszolt.

aug. 8. 15:19
 8/27 A kérdező kommentje:
Az már csak hab a tortán, hogy parlagfű is van nála, allergiás vagyok rá, de nem is érdekel, mert úgyis mindegy, egy másik szomszédnál is virul a parlagfű.
aug. 8. 15:20
 9/27 A kérdező kommentje:
Tehát azt nem tudom eldönteni, hogy mentális problémája van-e, vagy meg akarja szerezni az ingatlanomat. (A vállalkozása ingatlanközvetítés).
aug. 8. 15:22
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha a vállalkozásnak van telefonszáma az internete, akkor hívd fel.
aug. 8. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!