Mi baja a szomszédnak, hogy átnyúl a telkemre, és hosszú ágvágóval levágja a fügémet, amely éppen terem? A nyaralójában derékig ér a gaz, patkányok vannak, kosz, rendetlenség, nem is jár ide, csak tegnap volt itt, levágta a fügémet és elment.
Nem válaszol semmire. Nem nőtt át egyáltalán.
Megjegyzem, ha átnőtt volna, akkor se lenne joga levágni, csak felszólítani, hogy vágjam le. De NEM NŐTT ÁT!
Hiszem írtam, hogy a hosszú ágvágóval ÁTNYÚL a telkemre, és úgy vágja le.
És milyen ember az, aki kizárólag ebből a célból jön a telkére, amúgy meg csak a nagy kosz és gaz van nála?
2,3.
ezek szerint 2-es nem tudja a törvényt!
volt olyan eset amikor a cseresznyefának átnyúlt az ága, a termés leesett a szomszéd kertjébe , a szomszéd fölről szedte a cseresznyét , erre a tulajdonos föl jelentette jogosan és megnyerte a pert!
Hiába írom, hogy NEM IS LÓG ÁT, a válaszolók nem hajlandók tudomásul venni.
És nem ismerik a törvényt, igaza van 4-esnek.
Hogy hogyan szól a törvény, azt tudom. Csak azért tettem fel a kérdést, hogy mi lehet az olyan emberrel, akit csak annyira érdekel a nyaralója, hogy át lehessen nyúlni a szomszédhoz, és levágni a termő ágakat, amelyek NEM IS NYÚLNAK ÁT (sokadszor írom).
Tehát: nem értem, mi a célja ezzel? El akar üldözni? Nem is lát bennünket, mert ez a hátsó kertünk, egyáltalán nem zavarjuk. Vagy meg akarja szerezni a telkünket, hogy tudjon még több szemetet lerakni?
Soha nem beszéltünk. Megvette a nyaralót, nem mutatkozott be, nem köszönt, nem ismerjük egymást személyesen. A többi szomszéddal se beszél.
Megjelentetett az interneten egy honlapot, hogy ilyen és ilyen vállalkozást üzemeltet, és a nyaraló címét adta meg. Nyitva tartási időt is közölt. Soha nincs itt. Persze, nem figyelgetem, de a kertben dolgozom és látnám, ha itt lenne. Potenciális ügyfelek már méltatlankodtak, hogy nem található ezen a címen, holott ezt adta meg. Nekem szoktak kiabálni, hogy mit tudok róla, de semmit nem tudok róla. A nevét sem, a lakcímét sem, mert a honlapon ez nem szerepel. A bekiabálók miatt tudom ezt, különben semmit nem tudok róla.
Áttettem neki egy udvarias levelet, és kérdeztem, mi baja a fügéimmel, nem válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!