Gyanús alak, lehet hogy migráns?
Másfél hónappal ezelott tűnt fel egy hajléktalan kinézetű 40es pasas többnaponta elhalad a töltésen, a házam előtt. Sötétbarna bőrű, nem roma. Országhatáron lakom HU-SK mellett. Gondoltam biztos valakinél napszámos, dolgos ember lehet. Tévedtem..
Az utóbbi napokban lettem rá figyelmes hogy bizony ő nem dolgozni jár hanem a szomszédos faluba átjár kaját keresni, gondolom. Tegnap tudtam meg hogy tőlünk 600m-re levő étterem szemeteszsákjait lehordja a Dunapartra és szétdobálja- kaja után keresve. Az egész part a mocsokban úszik..
Ma elsétáltam a töltésen azon részén ahol feltehetőleg alszik, szörnyű bűz áradt és észrevettem hogy a fák alatti bokrokban bújkált és figyelt minket.
Ilyenkor mi a tehendő? Ez nem normális.. Rendőröket hívjam? Vagy szólítsam le ha legközelebb a ház előtt sétál hogy mégis milyen nyelven szólna vissza?
Miért foglalkozol vele?
Bement a telkedre?
Láttad jelét,hogy megpróbál bemenni?
Ha igen,akkor nyilván tegyél névtelen bejelentést,hogy gyanús ember mászkál a házadnál stb,
Ha nem,akkor meg hagyd békén.
Sziporkázó szellemi színvonal néhány válaszolónál...
Mindegy, hogy migráns, vagy csöves, ha tele szemeteli a partot, rendőrt kell hívni. Ha más szankciót nem is alkalmaznak vele szemben, legalább a mocskát szedessék vele össze!
Azért látszik, hogy egyeseknek már az agyára ment a sorosozás, migránsozás :)
Ilyen ez az orbánfóbia :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!