Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi baja a szomszédnak, hogy...

Mi baja a szomszédnak, hogy átnyúl a telkemre, és hosszú ágvágóval levágja a fügémet, amely éppen terem? A nyaralójában derékig ér a gaz, patkányok vannak, kosz, rendetlenség, nem is jár ide, csak tegnap volt itt, levágta a fügémet és elment.

Figyelt kérdés
Más munkának semmi nyoma nála.

aug. 8. 14:18
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Nem, mert az adatokkal való visszaélés lenne. Nincs hozzá jogom, hogy más adatait kiadjam.

És észrevettem, hogy itt nagyon utaznak az adataimra, ezért egyáltalán nem szeretném, ha a szomszéd adatai alapján beazonosítanának.

aug. 21. 06:28
 22/27 anonim ***** válasza:
Nyilvános adatokat adnál ki. A honlapja nyilvános. Nem titkos adatokról van szó
aug. 21. 08:33
 23/27 A kérdező kommentje:

Akkor is indokolatlan. Minek kellene neked? Hogy megtudd, én ki vagyok?

Ha nem hiszed el, hogy ilyen létezik, akkor nem hiszed, nekem mindegy. Nem fogom kiadni más adatát, még ha nyilvános is.

Kész. Erről ennyit.

Nem az első, hogy az adataim után kotorásznak itt az oldalon, nem tudom, miért ennyire érdekes számotokra. Maradjunk a lényegnél. Vagyis a kérdésnél.

Ha meg nem hiszed el adatok nélkül, amit írok, akkor ne reagálj rá.

aug. 21. 13:24
 24/27 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelnek az adataid, abból nem tudnám meg, hogy ki vagy ha az illető honlapját megadnád.
aug. 21. 16:13
 25/27 A kérdező kommentje:
A vállalkozás nevéből látnád a címet, és tudod, hogy szomszédom. Innen már könnyű.
aug. 21. 16:23
 26/27 A kérdező kommentje:
És egyáltalán miért akarod tudni?
aug. 21. 16:24
 27/27 anonim ***** válasza:
ja igen, tényleg írtad, hogy ez a cím van neki megadva és nálad keresik
aug. 21. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!