Hogy álltok a karácsonyi ajándékvásárlással?
Figyelt kérdés
Elkezdtétek meg megvenni, megrendelni az ajándékokat?
Kinek mivel kedveskedtek? Szülők, barátok, gyerekek, rokonok?
Hol vásároltok és milyen értékben?
nov. 26. 23:36
21/27 anonim válasza:
Pfff. Vajon miért lettem lepontozva? Mi rossz volt a válaszomban Mert sikerült minden ünnepet egy hónapon belülre tenni?
22/27 anonim válasza:
21: Ne törődj a lepontozókkal, ők maguk sem tudják, mit nyomkodnak. Tudod, az érintőképernyő trendi... :D
23/27 anonim válasza:
Nem ajándékozunk :), helyette bemegyünk Zürichbe és veszünk Läderach csokiválogatást, bonbont és söröket.
Sokkal kevésbé stresszes így az ünnep, mintha az ajándékon is görcsölni kéne.
Karácsonykor haza sem járunk pont ezért.
24/27 anonim válasza:
Jézusom, 18-as :D Sajnállak, amiért ilyen megkeseredett vagy. :(
25/27 anonim válasza:
Két gyerekünk van nekik még 2-2ajándék beszerzés alatt áll eddig 10-10ajándék megvan nekik.
Férjemnek megrendelve szerszámokat kért. Anyóséknak és az én szüleimnek ajándék utalványt adunk a kedvenc boltukba ezt még nem vettem meg.
26/27 anonim válasza:
12 éves fiamnak: iPhone 16 Pro pipa
19 éves fiamnak: Nokia 105 4G pipa
Még a feleségemnek kell találnom valamit.
27/27 anonim válasza:
Egy részét megvettem - pl. olyasmit, amit hirtelen láttam a boltban, és tudtam, hogy vki örülne neki, olyan színházi előadásra jegyet, amivel kapcsolatban féltem, hogy elkapkodják, ha nem lépek időben. A többi dolgot szépen listáztam, már amit kitaláltam már, és a következő fizetéssel megveszem. Illetve szüleimmel és öcsémmel úgy állapodtunk meg, hogy megmondjuk egymásnak, mit kérünk, és ezt még nem beszéltük meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!