Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogy álltok a karácsonyi...

Hogy álltok a karácsonyi ajándékvásárlással?

Figyelt kérdés

Elkezdtétek meg megvenni, megrendelni az ajándékokat?

Kinek mivel kedveskedtek? Szülők, barátok, gyerekek, rokonok?

Hol vásároltok és milyen értékben?

nov. 26. 23:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
12%
Pfff. Vajon miért lettem lepontozva? Mi rossz volt a válaszomban Mert sikerült minden ünnepet egy hónapon belülre tenni?
nov. 29. 13:29
 22/27 anonim ***** válasza:
25%
21: Ne törődj a lepontozókkal, ők maguk sem tudják, mit nyomkodnak. Tudod, az érintőképernyő trendi... :D
nov. 29. 13:33
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem ajándékozunk :), helyette bemegyünk Zürichbe és veszünk Läderach csokiválogatást, bonbont és söröket.

Sokkal kevésbé stresszes így az ünnep, mintha az ajándékon is görcsölni kéne.

Karácsonykor haza sem járunk pont ezért.

dec. 3. 21:59
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Jézusom, 18-as :D Sajnállak, amiért ilyen megkeseredett vagy. :(
dec. 3. 22:01
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

Két gyerekünk van nekik még 2-2ajándék beszerzés alatt áll eddig 10-10ajándék megvan nekik.

Férjemnek megrendelve szerszámokat kért. Anyóséknak és az én szüleimnek ajándék utalványt adunk a kedvenc boltukba ezt még nem vettem meg.

dec. 4. 11:18
 26/27 anonim ***** válasza:
34%

12 éves fiamnak: iPhone 16 Pro pipa

19 éves fiamnak: Nokia 105 4G pipa

Még a feleségemnek kell találnom valamit.

dec. 4. 13:44
 27/27 anonim ***** válasza:
Egy részét megvettem - pl. olyasmit, amit hirtelen láttam a boltban, és tudtam, hogy vki örülne neki, olyan színházi előadásra jegyet, amivel kapcsolatban féltem, hogy elkapkodják, ha nem lépek időben. A többi dolgot szépen listáztam, már amit kitaláltam már, és a következő fizetéssel megveszem. Illetve szüleimmel és öcsémmel úgy állapodtunk meg, hogy megmondjuk egymásnak, mit kérünk, és ezt még nem beszéltük meg.
dec. 4. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!