Last-minute vásárlótársaim, ti is várjátok már, hogy 24-én délben nekiinduljunk megvenni az ajándékokat??☺️
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 13:54
A kérdező szavazást indított:
Alap!! Idén sem kapkodunk!
Rühellem a fajtádat - egy eladó
Én megváltoztam és már holnap elkezdem. Öregszem na
11 szavazat
1/14 anonim válasza:
délben már hiába indulsz, mert pont akkor zárnak be a boltok. :-D
3/14 anonim válasza:
Én 27.-én hajnalban indulok kifogni a leárazást.Minden banyatankost fellökök aki az utamba áll!
4/14 A kérdező kommentje:
1:
Na álljon meg a menet! Nem 14:00kor??
2022. dec. 22. 15:12
5/14 A kérdező kommentje:
“december 24-én a kereskedelmi törvény alapján ugyanakkor minden boltnak legkésőbb 14 órakor be kell zárni.”
2022. dec. 22. 15:51
6/14 anonim válasza:
14:00-kor KÖTELEZŐ bezárni, ami nem jelenti azt, hogy előbb nem lehet.
Itt a környékünkön is a legtöbb bolt már előbb bezár.
7/14 A kérdező kommentje:
A plazakban még sok bolt nyitva szokott lenni 2-ig. Ha egy részük bezár, az csak jó, mert könnyebb választani a maradékból
2022. dec. 22. 17:34
8/14 A kérdező kommentje:
2:
Nem mondod!!
2022. dec. 22. 17:35
9/14 NTBS válasza:
Miért kell ennyire kicentizni? Úgy se adják olcsóbban.
10/14 A kérdező kommentje:
9:
Egyrészt ilyenkor már alig vannak a boltokban.
Másrészt pressure promted személyiségtipus vagyok, akkor vagyok hatékony ha szorongat a határidő.
2022. dec. 23. 12:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!