Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogy álltok a karácsonyi...

Hogy álltok a karácsonyi ajándékvásárlással?

Figyelt kérdés

Elkezdtétek meg megvenni, megrendelni az ajándékokat?

Kinek mivel kedveskedtek? Szülők, barátok, gyerekek, rokonok?

Hol vásároltok és milyen értékben?

nov. 26. 23:36
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
100%
Pont úgy állok, hogy sehogy:)
nov. 27. 00:46
 2/22 anonim ***** válasza:
86%

Én folyamatos szereztem be az ajándékokat.

A férjemmel egymásnak egy 5 napos kiruccanást adunk ajándékba, egy elvonult csendes kis helyen.

A lányunk egy új telefont kap, sminket, testápolási cuccokat, ékszert.

Anyukám egy új porszívót kap és ruhát, apukám pedig egy önjáró fűnyírót meg a kedvenc italát

A férjem szülei egy wellness ajándékutalványt kapnak közösen.

Rokon gyerekek: 7 éves babát kap, egy kis nassolnivalót és mozijegy utalványt. A pici 1 éves pedig fa játékokat (anyukája ilyeneket kért inkább). És van egy 17 éves fiú is, ő pedig angol nyelvű Stephen King könyvet és ruhát kap.

A férjemnek pedig él még a nagymamája ő egy nagyon szép Tiffany lámpát kap és egy masszázs utalványt.

Barátokkal nem ajándékozunk, őket csak vendégségbe hívjuk.

Ezeket ahogy írtam is már ősszel elkezdtem beszerezni. Van amit itthonról, van amit másik országból szereztem be.

Én inkább nem számoltam, hogy mennyibe került minden.

nov. 27. 01:41
 3/22 anonim ***** válasza:
78%

Szüleim wellness hétvégét kapnak.

Tesóm és a férje japán alkohol válogatást, és még szeretnék mellé valamit

Keresztlányomnak megveszem azt a cipőt amiről már régóta beszél (ha lesz a méretében)

nov. 27. 06:58
 4/22 anonim válasza:
100%
Nincs pénzem és ötletem sem így nem kap senki semmit karácsonyra tőlem, remélem én sem kapok senkitől semmit.
nov. 27. 07:14
 5/22 anonim ***** válasza:
91%
Sehogy. Egyetemista vagyok, nekem addig még van hátra zh és beadandó is. Ha ezeken túl vagyok, akkor foglalkozom majd a karácsonyán.
nov. 27. 07:18
 6/22 anonim ***** válasza:
78%
Kb. 75%-on. A java megvan, már csak 4-5 dolog hiányzik.
nov. 27. 07:35
 7/22 anonim ***** válasza:
73%
Ja, és mivel mindenkitől azt kapom, hogy "á, nekem semmi nem kell, csak nyugalom", így az alap-dolgokat veszem, csokik, tusfürdő, illatgyertya stb.. Magamnak szoktam olyanok ajándékokat venni, amiknek igazán örülök, mivel nem igen kapok én sem, csak csokikat.
nov. 27. 07:40
 8/22 anonim ***** válasza:
78%
Szerencsére jól. :) Beszereztem a szüleim, illetve a húgom ajándékát, az apai nagyszülők ajándéka is megvan, már csak a keresztszülők, illetve az anyai ági nagymama ajándéka hiányzik.
nov. 27. 08:25
 9/22 anonim ***** válasza:
78%

Én elkezdtem. Szeretem, ha december elejére már megvannak az ajándékok.

Még kettőt kell megvennem. De már azokat is kitaláltam.

Egy családtag kap nagyobb ajándékot, egy telefont (többen vesszük neki közösen). Ezen kívül lesz még parfüm, ruha, színházjegy, koncertjegy.

nov. 27. 09:11
 10/22 anonim ***** válasza:
89%
Szerencsére nem ajándékozunk, így nem kell ezen agyalnom.
nov. 27. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!