Hogy álltok a karácsonyi ajándékvásárlással?
Elkezdtétek meg megvenni, megrendelni az ajándékokat?
Kinek mivel kedveskedtek? Szülők, barátok, gyerekek, rokonok?
Hol vásároltok és milyen értékben?
Én folyamatos szereztem be az ajándékokat.
A férjemmel egymásnak egy 5 napos kiruccanást adunk ajándékba, egy elvonult csendes kis helyen.
A lányunk egy új telefont kap, sminket, testápolási cuccokat, ékszert.
Anyukám egy új porszívót kap és ruhát, apukám pedig egy önjáró fűnyírót meg a kedvenc italát
A férjem szülei egy wellness ajándékutalványt kapnak közösen.
Rokon gyerekek: 7 éves babát kap, egy kis nassolnivalót és mozijegy utalványt. A pici 1 éves pedig fa játékokat (anyukája ilyeneket kért inkább). És van egy 17 éves fiú is, ő pedig angol nyelvű Stephen King könyvet és ruhát kap.
A férjemnek pedig él még a nagymamája ő egy nagyon szép Tiffany lámpát kap és egy masszázs utalványt.
Barátokkal nem ajándékozunk, őket csak vendégségbe hívjuk.
Ezeket ahogy írtam is már ősszel elkezdtem beszerezni. Van amit itthonról, van amit másik országból szereztem be.
Én inkább nem számoltam, hogy mennyibe került minden.
Szüleim wellness hétvégét kapnak.
Tesóm és a férje japán alkohol válogatást, és még szeretnék mellé valamit
Keresztlányomnak megveszem azt a cipőt amiről már régóta beszél (ha lesz a méretében)
Én elkezdtem. Szeretem, ha december elejére már megvannak az ajándékok.
Még kettőt kell megvennem. De már azokat is kitaláltam.
Egy családtag kap nagyobb ajándékot, egy telefont (többen vesszük neki közösen). Ezen kívül lesz még parfüm, ruha, színházjegy, koncertjegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!