Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogy álltok a karácsonyi...

Hogy álltok a karácsonyi ajándékvásárlással?

Figyelt kérdés

Elkezdtétek meg megvenni, megrendelni az ajándékokat?

Kinek mivel kedveskedtek? Szülők, barátok, gyerekek, rokonok?

Hol vásároltok és milyen értékben?

nov. 26. 23:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi csak nagyon szűk körben ajándékozunk és azt sem visszük túlzásba.

Megvettem már mindent, a férjemnek italt, a fiamnak cipőt, a menyemnek parfümöt, az uncsinak tárast és könyveket. Mellé kapnak még édességet.

nov. 27. 12:15
 12/27 anonim ***** válasza:
86%
Jól. Majd kimegyek egy karácsonyi vásárba és ha meglátok valami szépet, veszek valami apróságot, de amúgy megvan minden. Karóra és könyvek. Nincs túlbonyolítva. Gesztus, de nem az számít. Le van beszélve előre minden.
nov. 27. 13:02
 13/27 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk nincs ajándékozás már évek óta. Meg nem is szoktunk jönni-menni, rokonokat látogatni, hanem csak kettesben a férjemmel otthon jól elvagyunk az ünnepek alatt. Eszünk, iszunk, sorozatokat nézünk és élvezzük a feelinget.
nov. 27. 17:35
 14/27 anonim ***** válasza:
79%
Mindent megvettem már. Éppen a kiszállításra várok.
nov. 27. 18:19
 15/27 anonim ***** válasza:
48%
Még sehogy. Exemmel fogok karácsonyozni, így csak neki kell ajándékot vennem. Még nem kerdeztem, hogy mit szeretne.
nov. 27. 20:50
 16/27 anonim ***** válasza:
70%
Nem ajándékozunk, csak eszünk és pihenünk.
nov. 27. 23:06
 17/27 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon fontosnak tartom az ajándékozást, na egyáltalán nem az anyagi vonzata miatt. Hanem mert csodás módja annak, hogy érzékeltesd a másikkal, hogy gondolsz rá, hogy meglepetést szerezz neki, hogy felvidítsd vagy megnevettesd egy kreatív ajándékkal. Idén is jórészt saját készítésű, egyedi ajándék lesz részemről. De annak is nagyon örülök mikor megvan az izgalom, hogy jaj ugyan mit is fogok kapni:D Teljesen visszahozza ez a gyerekkori hangulatot. Szóval adni is imádok, de kapni is. Egyik évben tesóm elsírta magát annyira meghatotta amit készítettem, ez felbecsülhetetlen. Szóval már 2 hete elkezdtem dolgozni az idei ajándékán. A többieknek a héten kezdem el szerintem.
nov. 28. 00:41
 18/27 anonim ***** válasza:
68%

A 17-essel értek egyet, szerintem is így van. Akik nem ajándékoznak, azokban valami végleg elromlott, elveszítették gyermeki énjüket, sivár felnőttek lettek, akik a politika, adók és árak szentháromságon át látnak mindent, a Karácsonyban is csak a kereskedelmi, üzleti dolgokat nézik.

Én soha nem akarok ilyen lenni, és szerencsére vannak még, akikben él a gyermeki lélek, őszinte öröm, várakozás az ünnepre, ajándékokra - felnőttként is.

nov. 28. 09:43
 19/27 anonim ***** válasza:
75%
Sehogy.December 6-8 körül kapok fizetést utánna foglalkozok vele.
nov. 28. 12:35
 20/27 anonim ***** válasza:
42%

Idén nem túl fényesen. Lányomnak könyveket vettem, meg görkorit. Kap még rajzcuccot ( vásznakat, ecseteket, krétát, festéket). Kellene mé neki pár apróság, de idén már tényleg tanácstalan vagyok. Pedig most lesz a névnapja, meg karácsony előtt a szülinapja is.

Párom italt kap, ezt még nem vettem meg, pulcsit és parfümöt. Szüleimnek ital+ rágcsa lesz. Ezeket bármikor meg tudom venni. Viszont a páromnak és a gyereknek tényleg nem tudom, mi lehetne még Idén nem érzem azt a "megtaláltam a tökéletes ajándékot" érzést...

nov. 28. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!