Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogyan telik nálatok az...

Hogyan telik nálatok az adventi időszak? Egyáltalán tartjátok-e?

Figyelt kérdés

Jövő hét vasárnaptól kezdődik a Karácsonyt megelőző adventi időszak, és arra vagyok kíváncsi, hogy kinek hogy telik, mivel várja az ünnepet, ilyesmi.

Én vallásos vagyok, így ilyenkor mindig készítek adventi koszorút és igyekszem kicsit mindig elcsendesedni (bár a mai világban ez egyre nehezebb... :D), hogy mire elérkezik az ünnep, akkor a hangulat is meglegyen.

Nektek hogyan telik a várakozás? Nyugodtan írhat bárki, mert mindenki válaszára kíváncsi vagyok.

nov. 24. 08:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
nov. 25. 21:53
 12/17 anonim ***** válasza:
[link] ...
dec. 9. 10:05
 13/17 anonim ***** válasza:
Mi nem tartjuk kifejezetten, de lélekben és egyébként is már nagyon készülünk, legalábbis én, pl. már megrendeltem a karácsonyi bejglit, és elterveztem, melyik nap mit fogok csinálni, mikor lesz a nagytakarítás, mikor a bevásárlás, mikor a fenyőfavétel, szóval ilyen formában megy nálunk a rákészülés, de adventi koszorú nincs.
dec. 10. 10:22
 14/17 A kérdező kommentje:
Szuper! Köszönöm a választ! :)
dec. 11. 11:06
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 Melyiket...?
dec. 11. 11:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

13-as:"Mi nem tartjuk kifejezetten"

Miért, hogy' kell "kifejezetten" tartani...?

dec. 11. 11:56
 17/17 anonim ***** válasza:
13-nak: "tartani az adventet" nem azt jelenti, hogy megtervezem, hogy mikor fogok takarítani:( Még csak azt sem, van-e az asztalon adventi koszorú. Nem hiszem, hogy képesek ennyire kiüresedni bizonyos szavak:(
dec. 11. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!