Arra szeretnék választ kapni hogy járt-e már valaki úgy hogy egyáltalán nem használt neki a Guttalax? Évek óta tartó krónikus székrekedésem van néha hasmenéssel kombinálva (Crohn betegség) - de a székrekedéses időszak hosszabb és elviselhetetlenebb!
Figyelt kérdés
#Székrekedés!
2016. okt. 25. 17:21
1/2 anonim válasza:
Ha rendszeresen használod pl. hetente többször akkor hozzászokik a szervezeted és akkor előfordulhat, hogy nem használ.
2/2 A kérdező kommentje:
Most használtam először, második alkalommal már használt bár megkínzott rendesen, de megtette a hatását!- a gond az hogy lassan megint használnom kell,pedig nem szeretem használni a hashajtókat mert tulajdonképpen egyik se kíméletes, mindegyik meggyötör! Egy van ami nem okoz fájdalmat és használ de attól mivel folyamatosan kell használni mindig olyían vagyok mint egy lufi...
2016. okt. 27. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!