Random hasmenéseim vannak teljesen oktalanul?
Már fiatalabb koromban is volt ilyen problémám és anyumnak is pontosan ugyanez van, de azt mondta, hogy csak az emésztőrendszerünk gyenge.
Ezek a hasmenések átlagosan 1 hónapban 1-szer 2-szer vannak, de olyan eset is van, hogy több hónapig nincs aztán meg 3 nap minden nap.
Kb 1 órán át tartanak, borzalmas görcsöléssel járnak (nem bírom kihúzni magam) a gyomrom és a beleim környékén.
Először azt hittem, hogy epe, mert bal oldalt szúrt a bordáim alatt, de aztán rájöttem, hogy akkor jobb oldalt kéne szúrnia. Az is lehet, hogy csak a levegő szorul be és az szúr.
A görcsölések hullámokban jelentkeznek és minden alkalommal a wc-re kell mennem. Folyamatosan hígul a székletem közbe, a végére már mindig vízes állagú.
Nem tudom, hogy ez mi lehet, mert semmire nem lehet visszavezetni. Akármennyit aludtam, akármit ettem, akármennyit, akármennyi stressz alatt vagyok jelentkezhet.
PL. olyan esetben is volt, hogy kialudtam magam, nyár volt szóval suli miatt se kellett aggódnom még a kajákat is fel bírtam sorolni amit egész nap ettem és csak olyanok voltak amiket már ezer éve eszek.
Igaz ha beveszek rá egy normafloret, akkor elmúlik, de baromi kellemetlen ha pl társaságban jön rám szóval tudni szeretném mi lehet.
vírus az nem lehet mert eléggé ritkán szoktam beteg lenni pl. az influenzát és életemben egyszer kaptam el
inkább megfázni szoktam de azt is 1 évben kb 2-szer
vagy ez lehet egy teljesen más vírus amire fogékony vagyok csak nem tudom, hogy van-e ilyen
a 2. válaszolónak: csak hozzávalókat veszünk a boltba (majd megnézem, hogy azoknak mennyit változtatják a hozzávalójukat) és azt később megfőzzük (mindig ugyanazzal a recepttel), kész kaját nem szoktunk venni (csak pizzát de azután még nem volt bajom) meg étterembe sem járunk csak ritkán
én allergiás vagyok a szúnyogcsípésre (ha egyszer megcsíp akkor feldagad és más helyen is lesz), anyumnak meg nincs allergiája (amiről tudunk)
de majd akkor ezt megpróbálom hátha lesz eredménye köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!