Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Már lassan fél éve tart, hogy...

Már lassan fél éve tart, hogy oktalanul vannak napjaim mikor egyszerre semmi kedvem, ideges vagyok egyben szomorú rám jön a sírhatnék kivagyok stresszezlek a semmin. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Fél éve ért véget egy másfél éves kapcsolatom azóta új barátom van szeretem őt 3 hónapja vagyunk együtt. Első hónapban az előző barátom hiányzott kivotam stb... de a mostani barátom segített túl vagyok ezen nem is hiányzik már semmi. Minden köztünk tökéletes.

Viszont vannak hetente visszatérő napjaim mikor ideges szomorú sírós mégis őrjöngős állapotomban vagyok. Úgy érzem nem kéne itt lennem. Nem tudom miért. mit tegyek? mi ez? pszichológus ajánlott? :\

17/L

2012. szept. 4. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Kikészültél idegileg. Sportolj valamit és szedjél vitaminokat.
2012. szept. 4. 22:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Próbáltam de semmi se történt :\ úgy érzem nagyot változtam minden amit szépnek boldognak találtam úgy már nem érdekel :\ nem fog meg semmi :\

hiányzik ez egész azok a régi érzések.

a mostani barátommal is mióta együtt vagyok elejétől megszokott lett és már nem tudom szeretem de az érzéseim úgy eltűntek semmit se érzek senki semmi iránt. :\

lehet azért mert egyből új kapcsolatom lett. De más dolgok iránt is eltűntek az érzéseim megszokott minden.

2012. szept. 5. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez egyértelmű depresszió.

Na amit tehetsz, ne nézz utána a depressziónak a neten. Menj el egy pszcihológushoz! Jobb lesz

2022. okt. 28. 09:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Jah most látom ez 2012-es kérdés.

Mindegy, gyanítom azóta is depressziós vagy. Ismerős

2022. okt. 28. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!