A mamám mindig szomorú. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
az én mamám mindig szomorú mindig sír.
nem tudja senki sem megvigasztalni.
2010. dec. 27. 11:59
1/11 anonim válasza:
Szerintem vidd/vigyétek el minél több helyre, pl. vidámparkba, hidd jól fogja magát érezni. Menj/menjetek el vele múzeumokba, kirakodóvásárokba, állatkertbe stb. A lényeg, hogy érezze, hogy igenis fontos nektek, máris jobb lesz a kedve.
2/11 A kérdező kommentje:
ááá.....
sztem ez nem hat neki.
ő nem is az hogy depressziós mert van ha nevet.....
2010. dec. 30. 15:39
3/11 A kérdező kommentje:
de beteg
és nem tud menniii
2010. dec. 31. 11:06
4/11 anonim válasza:
El kéne mennie pszichológushoz, vagy pszichiáterhez.
Sokat segítene!!
Sok sikert!!
5/11 A kérdező kommentje:
de ha messzire megy (kifullad)
:(
2011. jan. 6. 08:50
6/11 anonim válasza:
otthon teremts neki hangulatot. mit szeret? mi tetszik neki? zene? könyv? több beszélgetés veled? apró kis vidám dolgokkal feldobni ? (egy szép kis terítő, virág). próbáld meg kipuhatolni szomorúságának az okát, akkor könnyebb rajta segíteni. (pl.nincs párja? nincsenek barátnői? kimozdulna otthonról, de nem tud?)
7/11 A kérdező kommentje:
hát nem tud menni.
nem tetszik neki egyáltalán semmi
a könyv sem meg a terítő a váza sem megfelelő.
nehezen megy és nincs párja mert már öreg vagyis kevésbé öreg. 64 éves.
barátnői nincsenek
nem kell neki több beszélgetés
hát ennyi lenne
mit csináljon?
szihológus egyáltalán nem jó :'(
2011. jan. 7. 13:58
8/11 anonim válasza:
valahogy társaságot kellene teremteni neki. ha otthon lennék, nem tudnék menni, én is szomorú volnék. nem akarod megismertetni vele a számítógépet/internetet? avval oda is eljuthat, ahová fizikailag nem tud és még barátkozni is tud. ha ódzkodik tőle, mutathatnál pár klassz dolgot rajta (fiatalkorának zenéi, receptek, filmek, olyan dolgok, amik érdekelhetik). vagy akár csak női magazinok, amiket ott is olvashat
9/11 A kérdező kommentje:
szürkehájogos a szeme
2011. jan. 21. 19:03
10/11 anonim válasza:
azt nem lehet műteni?
és a zene? azt hall(gat)ni kell. Hangoskönyvek? Kabaré? (lehet, hogy ezek túl direkt módszerek, de már egy kis mosoly is mosoly!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!