Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vennétek egy olyan lánynak...

Mit vennétek egy olyan lánynak akit nem ismertek?

Figyelt kérdés

Nem rég húztunk az osztállyal (ilyen karácsonyi húzás volt) és egy olyan lányt húztam akit nem igazán ismerek. Ő is visszahúzódó, én meg pláne az vagyok.

A segítséget előre köszönöm 😊

nov. 18. 08:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sétálj be a Flying Tiger-be, Minisoba, Yoyosoba, Buttlersbe, és vegyél neki valami cuki dolgot.
nov. 19. 21:47
 12/15 Csomorkány ***** válasza:
Azért azt megírhattad volna, hány évesek vagytok, nagyon nem mindegy. De egy aranyos plüssállattal pl. nagyon nem lőhetsz mellé. Vagy kérdezd meg valamelyik barátnőjét, hogy minek örülne!
nov. 29. 18:56
 13/15 A kérdező kommentje:
Ő 15, a baratnőit még nem merem megkérdezni mert biztos (még ha nem is direkt) de kifecsegnék...
nov. 29. 20:19
 14/15 Csomorkány ***** válasza:
100%

Akkor meg az anyját hívd föl, persze nem biztos, hogy könnyű megtalálni. De ilyennel, hogy okos ajándékot akarsz adni a lányának, nyugodtan fordulhatsz hozzá.

Ami az osztálytársakat illeti, az nem titok, hogy a lány ajándékot fog kapni, mert ugye mindenki fog. Hogy kitől az titok, de ha előre kiderül, azt nem te szúrtad el. Hogy mit fog kapni, azt annyira nem fecseghetik el, hiszen nem lehetnek biztosak benne, hogy tényleg azt veszed, amit tanácsoltak.

Én a testvéremet rendszeresen megkérdem, hogy mit adjak anyámnak, mondjuk osztályra tényleg nem terjesztettem így ki.

nov. 30. 07:11
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
dec. 1. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!