Mit vennétek egy olyan lánynak akit nem ismertek?
Nem rég húztunk az osztállyal (ilyen karácsonyi húzás volt) és egy olyan lányt húztam akit nem igazán ismerek. Ő is visszahúzódó, én meg pláne az vagyok.
A segítséget előre köszönöm 😊
Körömlakk esetleg, ha szokott használni, valami jó illatú kézkrém, szájfény
De kérdezd meg egy barátját, lehet teljesen más kategóriájú dolgoknak örülne igazán
Nézz fel a Facebookjára, vagy a közösségi média platformjaira, ha vannak.
Nézd meg, hogy miket szeret, van-e valamilyen speciális érdeklődése, mik a hobbijai. Figyeld, mi iránt érdeklődik.
Ha kicsit megerőlteti magát az ember, még így is ötletes dolgokat tud összehozni.
Nekem mindig sikerült ilyenkor. Ellenben az én szememet mindig kiszúrták egy darab Milka csokival, azzal a mondattal karöltve, hogy “nem ismerlek”. A bökkenő, hogy IR-esként nem is ehetek csokit.
Szóval: ha teheted… NE ÍGY tedd az ajándékozást.
Ez a legszemélytelenebb verzió. Főleg, ha lány. Körömlakk, smink, fürdőbomba ezerszer jobb választás, ha végképp meg vagy lőve. Csak ne kínai üzletes sz@r legyen.
Ha egy kicsit minőségibb csokit veszel már azzal is többet adsz mint egy milkával.
Mondjuk egy Raffaello vagy Merci csoki.
Ha nem ismered akkor én csak egyet tudok javasolni ami kicsit jobb mint a tipikus bögre: menj el a Pepcoba.
Nagyon aranyos illatgyertyák vannak akár 500 forintért.
Vannak párnák (karácsonyfa, rénszarvas stb alakú) 1800ért
Toll/tollak+csoki. A tollakat legalább biztosan el tudja használni a suliban. Lehet pl valami jópofább szépen író toll, szövegkiemelő, kulcstartó és egy finomabb csoki.
Másik ötlet: én egyszer mikulásvirágot kaptam egy kaspóként használt karácsonyi bögrében. Jópofa volt, tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!