Főleg fiúk, ti hogyan köszöntök egy lánynak akit már ismertek?
Figyelt kérdés
Az ismertség lehet az is, hogy csak kétszer, háromszor találkoztatok.2023. júl. 25. 16:13
A kérdező szavazást indított:
Ölelés
Ölelés és arcra puszi
Csak arcra puszi
Semmilyen fizikai interakció, csak köszönök neki
22 szavazat
2/24 anonim válasza:
Ölelés, a lány ölelt meg rögtön ahogy életében először meglátott személyesen. Azóta is mindig így tesz, nagyon jó barátok vagyunk, semmi egyéb.
3/24 anonim válasza:
Én mindenkinek sziával köszönök, aki nem igazán érzelmes típus.
És nemtől függetlenül öleléssel, aki olyan.
Manapság lett egy barátságom alakulóban, aki mondta már az elején, hogy ő ilyen szerető, azóta mindig örömmel ölelem össze- és elköszönéskor.
4/24 anonim válasza:
Nem köszönök neki, tüntetően másfelé nézek, és ha megkérdezik ki az azt mondom nem tudom, nem ismerem.
5/24 anonim válasza:
nyelves csók, tapi, "Csá getsza"
6/24 anonim válasza:
Általába minden lánynál arcra puszi, jobb kezemmel hátulról megölelem, a bal kezem viszont mindig beleakad a jobb mellébe és megnyugszik rajta.
7/24 anonim válasza:
Ugyan úgy, mint a fiúknak, csak kezet nem fogok.
8/24 anonim válasza:
6-os, nem jól csinálod. Én a jobb kezemmel ujjazom a nunáját jobbal az annust a nyelvemet meg a mellejin nyugtatom.
9/24 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
"Üdv."
Nem érek hozzá.
10/24 A kérdező kommentje:
Akkor úgy néz ki, hogy az ölelés a fiatalok körében a népszerű. Én 17 vagyok és kb minden lánynak akinek bemutatkoztam öleléssel köszönök, már aki akarja, 10%-nak csak egy kínos szia aztán ennyi.
2023. júl. 25. 18:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!