Főleg fiúk, ti hogyan köszöntök egy lánynak akit már ismertek?
Figyelt kérdés
Az ismertség lehet az is, hogy csak kétszer, háromszor találkoztatok.2023. júl. 25. 16:13
11/24 anonim válasza:
én a farkamat a sunájába illesztem közbe nyalogatom a melleit meg simogatom a popóját
12/24 anonim válasza:
Hát ja, max a fiataloknál. Sok női ismerősöm van a munkahelyen, egy-két barát is van köztük, de eszembe se jutna megölelni őket köszönéskor. Eleve felének párja van. Hogy nézne már ki?
Egy helloval vagy sziával letudom, és ennyi.
13/24 anonim válasza:
#12 És kit érdekel hogy párja van? Attól még nem lesz a tulajdona. Nekem is van olyan kedves lány ismerősöm aki magától ölelt meg mikor találkoztunk, és tök jó érzés volt. Pedig elvileg ő is foglalt (sajnos). De attól még nem lesz a pasija tulajdona. Emiatt a gondolkodás miatt termelődnek ki olyan beteg alakok, mint aki halálra szurkálta a barátnőjét két hete Angyalföldön.
14/24 anonim válasza:
Szlovákul Csehül és magyarul ahogy katonaságnál megtanultunk
15/24 anonim válasza:
Persze hogy nem lesz a tulajdona, de akkor sem ölelgetem más párját. Eszembe se jutna, és biztos vagyok benne hogy az emberek 2/3-ának ugyanez a véleménye. Egyszerűen ez a berögződés, és ez nem probléma. Nem kell mindent túlgondolni. (És egyébként de, kicsit tulajdonoljuk egymást általánosságban egy párkapcsolatban. Ezért korlátozódik pl a testi kapcsolat arra két személyre akik egy párt alkotnak. De persze ennek a végletes részével nyilvánvalóan van probléma.)
16/24 anonim válasza:
Mert akik szlovákijából mentetődtek katonának csehországban azoknak csehül kellett megtanulnya
17/24 anonim válasza:
Ha esetleg a kérdezőt érdekelné amit remélek
18/24 anonim válasza:
akkor meg is baszhatom más barátnőjét mert nem a tulajdona?
19/24 anonim válasza:
#18 Lehet furán hangzik, de ha a lány is benne van, akkor igen, meg is b+hatod őt. Tudniillik szabad ember ő is, te is. Az más kérdés hogy ez mennyire szép dolog, de attól még senki se tilthatja meg.
20/24 anonim válasza:
"Az más kérdés hogy ez mennyire szép dolog" - ezen van a hangsúly. Attól még hogy jogod van megtenni valamit, nem teszi etikussá a dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!