Azt elmondhatom a pszichológusomnak, hogy 24 évesen egy 14 éves lánynak el kezdtem írogatni messengeren, akit csak látásból ismertem?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 29. 12:57
1/8 anonim válasza:
Miért ne mondhatnád? Hallott ő már ennél cifrábbakat is, sőt!
3/8 anonim válasza:
Hát, ha elmúlt 14, jogilag nem vagy büntethető, innentől kezdve csak a saját szégyenérzeted akadályozhat meg.
A kérdés maga kamu nyilván, de na.
4/8 anonim válasza:
Melyik törvény tiltja, hogy 14 év alatti lánynak írjon egy felnőtt?
5/8 anonim válasza:
Semmi nem tiltja, hogy 14. életévét betöltött lánnyal kommunikálj. Elég nagy a korkülönbség, de ehhez nekem semmi közöm.
A te dolgod, illetve a lányé-- annak szüleié-és/vagy jogilag kijelölt gondviselő/gyámé.(nekik lehet beleszólásuk)
Bármit elmondhatsz a pszichológusodnak.
Köti a titoktartás.(Kivétel ,ha bűncselekményt készül, tervez elkövetni valaki mert azt jelentenie kell/fogja.)
Gondolom nincs ilyen szándék részedről. Úgyhogy akár tanácsos is lehet közölni a szakemberrel, az ilyen dolgot. Jobban tud segíteni a problémáid megoldásában, ha minél több információt közölsz vele.
6/8 anonim válasza:
3-as vagyok, persze, ott önmagában bűncselekmény nem történik, csak egy lépés hozzá, hogy az legyen, természetesen így értettem.
7/8 anonim válasza:
Igen , mert kiforratlan torz sérült arcok akik tinikkel ismerkednek pont .
8/8 anonim válasza:
Az hogy valaki beszél egy kislánnyal az nem jelent semmit ha nincsenek rossz szándékai akkor nincs semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!