Mennyit hízol karácsonyi szezonban?
Itt most nem kizárólag a karácsony, mert 3 nap alatt nem nagyon lehet hízni :)
Hanem a téli időszak alatt mennyit szoktatok hízni?
És ha igen akkor szokott zavarni?
Én 27/F vagyok és 181 centihez társul általában 75 kg, ez télen 82-85 között mozog :D
Ami azt jelenti, hogy télen hajlamos vagyok 7-8 kilót felszedni.
Ez leginkább pocak, ami miatt van néhány ruhám télre ami nagyobb mint a többi xd
Ti hogy vagytok ezzel?
Egyébként itt egy kép rólam tavaly készült egy karácsonyi vacsora után:
Egy jó 5 kiló feljön december hónapban.
Azért nem csak a karácsony van amikor sokat eszünk, hanem ott a szilveszter is amikor tele van az asztal disznó sültekkel.
#8 vagyok.
Látjátok. Ennyit tudtok. Lepontozni azt, aki meg meri írni az igazat.
Szánalmas....
Télen sokkal több zsíros dolgot képes az ember fogyasztani, mert a szervezet így védekezik a hideg ellen. És a mozgás igénye is lecsökken, szóval lustább lesz mindenki.
Viszont ez egy egyszerű trükkel kijátszható, nem kell megvonnunk magunktól semmit, csak a zsíros, szénhidráttal teli ételeket kombináljuk zsírbontó dolgokkal. Fogyasszunk több zöldséget, gyümölcsöt, savanyúságot, igyunk limonádét, vagy citromos teát, olyat aminek magas a savtartalma. Persze a mértékletesség sem egy hátrány és a mozgást se hagyjuk ki teljesen.
Szerintem a 2-3 kg-os hízás természetes.
nekem IBS-em van és laktózérzékeny is vagyok, szóval nem sok esélyem van hízni
halászlé töltöttkáposzta kombótól két napig hasmenésem van, utána jön a túrós csusza, attól instant megfájdul a hasam, és egész délutánra kibérelem a wct... utána meg már bármit eszek, ugyanez, mert már annyira kivan a hasam
22L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!