Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mennyit hízol karácsonyi...

Mennyit hízol karácsonyi szezonban?

Figyelt kérdés

Itt most nem kizárólag a karácsony, mert 3 nap alatt nem nagyon lehet hízni :)

Hanem a téli időszak alatt mennyit szoktatok hízni?

És ha igen akkor szokott zavarni?

Én 27/F vagyok és 181 centihez társul általában 75 kg, ez télen 82-85 között mozog :D

Ami azt jelenti, hogy télen hajlamos vagyok 7-8 kilót felszedni.

Ez leginkább pocak, ami miatt van néhány ruhám télre ami nagyobb mint a többi xd

Ti hogy vagytok ezzel?

Egyébként itt egy kép rólam tavaly készült egy karácsonyi vacsora után:

[link]

nov. 11. 22:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
Bárcsak híznék...
nov. 14. 01:32
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

Egy jó 5 kiló feljön december hónapban.

Azért nem csak a karácsony van amikor sokat eszünk, hanem ott a szilveszter is amikor tele van az asztal disznó sültekkel.

nov. 14. 10:18
 13/19 Metionin ***** válasza:
83%
Semennyit. Nem igazán tudok hízni, ez az egyik, a másik meg hogy télen is ugyanannyit eszek és edzek, mint nyáron.
nov. 14. 13:42
 14/19 anonim válasza:
68%
Semmit, odafigyelek az egészségemre, na meg 1 kg-t se hízhatok, mert egyből fáj a korábbi balesetem.
nov. 15. 14:06
 15/19 anonim ***** válasza:

#8 vagyok.

Látjátok. Ennyit tudtok. Lepontozni azt, aki meg meri írni az igazat.

Szánalmas....

nov. 15. 19:15
 16/19 anonim ***** válasza:

Télen sokkal több zsíros dolgot képes az ember fogyasztani, mert a szervezet így védekezik a hideg ellen. És a mozgás igénye is lecsökken, szóval lustább lesz mindenki.

Viszont ez egy egyszerű trükkel kijátszható, nem kell megvonnunk magunktól semmit, csak a zsíros, szénhidráttal teli ételeket kombináljuk zsírbontó dolgokkal. Fogyasszunk több zöldséget, gyümölcsöt, savanyúságot, igyunk limonádét, vagy citromos teát, olyat aminek magas a savtartalma. Persze a mértékletesség sem egy hátrány és a mozgást se hagyjuk ki teljesen.

Szerintem a 2-3 kg-os hízás természetes.

nov. 19. 08:03
 17/19 anonim válasza:

nekem IBS-em van és laktózérzékeny is vagyok, szóval nem sok esélyem van hízni

halászlé töltöttkáposzta kombótól két napig hasmenésem van, utána jön a túrós csusza, attól instant megfájdul a hasam, és egész délutánra kibérelem a wct... utána meg már bármit eszek, ugyanez, mert már annyira kivan a hasam

22L

jan. 5. 13:00
 18/19 anonim válasza:
100%
Az igen! Szép zabálások lehetnek ha így nézel ki a szezon végére. xd Egészségedre! :D
jan. 5. 13:15
 19/19 anonim válasza:
Kb 4 kg-t de nem bánom :) 31F
jan. 6. 14:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!