Mennyit hízol karácsonyi szezonban?
Itt most nem kizárólag a karácsony, mert 3 nap alatt nem nagyon lehet hízni :)
Hanem a téli időszak alatt mennyit szoktatok hízni?
És ha igen akkor szokott zavarni?
Én 27/F vagyok és 181 centihez társul általában 75 kg, ez télen 82-85 között mozog :D
Ami azt jelenti, hogy télen hajlamos vagyok 7-8 kilót felszedni.
Ez leginkább pocak, ami miatt van néhány ruhám télre ami nagyobb mint a többi xd
Ti hogy vagytok ezzel?
Egyébként itt egy kép rólam tavaly készült egy karácsonyi vacsora után:
No way bro :D
Én is amúgy sokszor telezabálom magamat mindenfélével, de én nekem mindig marad kb ugyanannyi a súlyom mint előtte. Mondjuk az se segít a helyzeten hogy 200 cm + ectomorf testalkatú vagyok, így 7 kiló se nagyon látszik meg rajtam. Én is jelenleg kb 75 kiló vagyok de voltak idők amikor 60 kg alatt voltam. Nekem aztán nem könnyű a tömegelés
Lány vagyok :)
167cm és télen általában 63-4kg a súlyom. Nyáron 58-9 körül mozogtam :)
Semmit. Egész évben van ilyen, hogy ünnepek, vagy bármi miatt kicsit többet eszem. Szoktam egész évben sütizni, nasizni. Szóval nemcsak karácsonykor jutok finom ételhez, süteményhez :)
Persze van ingadozás, 1-3 kiló, bármikor. De ahogy feljön, úgy le is megy.
Az kimaradt, hogy én 175 cm és 61-63 kiló vagyok, nő.
(4-es voltam)
Semmit. Nincs pénzem extrán élni. Tavaly karácsonykor szalámis kenyeret ettem. Ennyi kajám volt.
Miért?
Hosszú lenne kifejteni. Maradjunk annyiban, hogy önhibámon kívűl.
Jelenleg 183 magas vagyok és 54 kg.
Ez van. De dolgozok becsülettes remélve, hogy egyszer majd én is ülhetek gazdagon megrakott asztal mellett.
Semennyit, sőt télre általában inkább kicsit fogyni szoktam. Nyáron szoktam inkább 2-3 kilóval több lenni.
Azért a 7-8 kg elég sok szerintem, gondolom nem igazán fékezed magad a karácsonyi időszakban :D
Utolsó: tényleg nem! :D
Kb egész évben odafigyelek, decemberben elengedem magam mert jól esik :)
Legkésőbb februárban vissza szoktam állni és kész
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!