Más is megőrül a karácsonyi rohangálástól?
Figyelt kérdés
Sajnos a férjemmel mindkettőnk családja messze lakik egymástól, nem szól másról a karácsonyunk, csak arról, hogy at ország egyik feléből rohanunk a másikba. Meghitten egyáltalán nem tudunk karácsonyozni már évek óta, azt hittem ha lesz gyerekünk, jobb lesz a helyzet, de 1 éves gyerekkel is ugyanúgy rohanás az egész mint az előző években. Sajnos mindkét részről olyan allapotban van az egyik szülő, hogy ők nem mobilisak, ráadásul nálunk ilyen sokan el sem férnénk.
Ti hogy oldjátok meg, hogy kevesebb stresszel járjon az egész?
2023. dec. 23. 10:41
11/13 anonim válasza:
Utolsó! Miért nem házasodhattok?? Különben meg szerintem a szeretet ünnepe ( lenne) a karácsony, nem pedig vallási okokból ünnepeljük.
12/13 anonim válasza:
Lánykérés már kétszer megvolt. (Másodszor határozottabb hangon.) Eljegyzési gyűrű vajon szokás még?
Bár ezt ki tudja. Majd lesz valahogy.
10-es voltam.
13/13 anonim válasza:
Tiszta hülyeség, NEKTEK abban mi a jó hogy a karácsonykor ennyit autókáztok? Megfelelési kényszer, családi vita elkerülése? Javaslom, hogy nőjjetek fel és lépjetek szintet, mivel már önálló kisgyerekes család vagytok. Legközelebb már vagy Baranyát vagy a Nyírséget (vagy mindkettőt) át kellene tenni szilveszterre vagy valamelyik következő hétvégére és persze lehet hogy "valakinek" ez nem fog tetszeni de ez a ti életetek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!