Első autó ~350-400 ezer forintért?
Páromnak keresünk autót, mert lassan indokolt, hogy legyen neki is külön mivel járnia.
Ez most főleg rövidebb, városi utakra kell, de néha 1-1 Budapest-Balaton becsúszhat, úgyhogy azért pályán is lehessen vele értelmesen közlekedni.
Nyilván ilyenkor a tuti tipp mindig a régi Swift, ezzel tisztában vagyok, nekem volt is ilyenem. Én itt most inkább arra lennék kíváncsi, hogy milyen értelmes opciók lehetnek még? Bővíteni szeretném az ismereteimet az ennyiért megvehető típusok terén.
Nyilván ennyiért nem kitétel, de örülnénk:
-Klímának
-Elektromos első ablakoknak
-Olyan üléseknek elöl, ami azért nem egy gyalulatlan fapad esetleges hosszabb utak alkalmával sem (éppen ezért gondolkodunk Swiften kívül valamin).
Persze ennyi pénzért nem lehet megváltani a világot, de ami viszont fixen kitétel, hogy rohadásmentes, stabil állapotot lehessen találni ennyiért az adott típusból.
Nyilván a többnyire rövid városi használatnak megfelelően kizárólag benzines érdekel.
Köszönöm!
valami régi benzines japánt...
swift, ignis, Wagon R+, yaris, jazz,
Amugy hozzá tenném hogy az elmult 1 évben pofátlanul felmentek a hazsnáltautó árak.
Igy 500 ezer alatt nem igazán lehet jó állípotú hazsnált autót venni, csak romot(sajnos ez van)
5-600 ezerért lehet venni az általam felsoorolt autókból normális állapotú klimás autókat amiket még évekig lehet hazsnálni...
Jelenleg ez a befutó:
Erről a típusról esetleg ha van valakinek bővebb tapasztalata, szívesen veszem.
Köszönöm az eddigi ajánlásokat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!