Niro Hybrid 10,400,000 forintért vagy Suzuki Swace 1,900,000 forintért?
Mindkettő teljesen új, fullextrás.
Ti melyiket vennétek és miért?
Ezzel tisztában vagyok, de attól még, hogy a Suzuki megvásárolta “csak” a Corollát, a CO2 kibocsátásos törvények miatt és Toyota helyett Suzuki logó van rajta, mitől rosszabb?
Olyan mintha azt mondanád, hogy Toyota Suprát ne vegyen senki, hanem vegyen BMW-t.
Nem, ott azt mondanám, hogy BMW helyett vegyen Suprát. :-) Bár ott több mindenbe belenyúlt a BMW, jobban megvariálték a dolgokat.
Én azt mondom: ha a Toyota gyártja, amely ráadásul az etalon a hibridautók között, akkor Toyotaként kell megvenni. Nagyobb a presztízse, márkaszervizek értenek is hozzá, később jobban eladható.
Nem tudom vettél e már, de a Niro melletti érvek:
-Fogyasztása kicsivel kisebb, suv, tehát magasabban ülsz, kényelmesebb ki-beszállni.
-Alkatrészek jóval olcsóbbak hozzá.
-Toyota hamar hengerfejes lesz, ami megfelelő karbantartással, tisztítással, alkatrész cserével kicsit kitolható, de be fog következni.
-Rozsda elleni védelme is jobb, mint Toyotának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!