Hol találok nagyon olcsón max 150. 000 forintért működőképes krossz motorokat, endurokat, supermotokat, quadokat?
Figyelt kérdés
Faluban lakok ahoz hogy barangoljak vele fel le ki a földekre nem kell egy nagy valami... nem használnám ki a 700.000 forintos ktm exc- ket viszont hasonló kaliberűt nem talalok okoskódók hihetetlen vicces emberek kíméljenek!2019. márc. 3. 22:27
2/2 anonim válasza:
Tisztelt Kérdező!
Sajnos ebben az árkategóriában nem igazán vannak jó állapotú fent említett motorok.
Ezért inkább csak idősebb és törődést igénylő darabokat hirdetnek a jófogás-on, használtautó és képesmotor weblapokon. Bár nemrég Gilera RX -re alkudtam és 190 ezerért hirdették, 140 ezerér odaadták volna, es motorikusan jó volt, csak karosszéria hibák voltak rajta.
Amiért nem vettem meg, az azért volt, mert nem tudtam szállítani és hidegben nem akartam 250 Km -t motorozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!