Tamas3791 kérdése:
50ccm enduro krosszmotorra lehet venni indexet?
Figyelt kérdés
B-s jogsival szeretnék venni egy 50ccm enduro krossz motort amin nincs index, féklámpa, ezeket én tudok rá tenni?2018. dec. 8. 15:09
1/6 veterán vas válasza:
Természetesen vehetsz, és rakhatsz rá féklámpát, irányjelzőt, sildes fényszórót, világítós végű antennát, bukógombát, háttámlát, első plexit.... amit csak akarsz.
Kicsit csodálkozom a kérdés második felén:
"ezeket én tudok rá tenni"???
Szerinted én honnan tudjam, hogy Te mennyire vagy ügyes, és meg tudod-e oldani? ;)
Csak úgy kíváncsiságból:
krosszmotorra mi a bánatnak ezek a lomok?
2/6 A kérdező kommentje:
xD lomok
Köszönöm a gyors választ
Nem csak offroad akarom használni hanem esetenként főúton is. Fogglamam sincs a dolgokról, most kezdtem el tanulmányozni a motorozás rejtelmeit.
2018. dec. 8. 15:28
3/6 veterán vas válasza:
Azt azért nem árt tudnod, hogy a "főút" és az "50ccm-es enduro krossz motor" fogalmak nem minden esetben kompatibilisek egymással. :D
4/6 anonim válasza:
A segédmotoroknak nincs semmilyen minimum kötelezettsége a forgalomban való résztvételhez. A legtöbb robogón sincs semmilyen biztonságtechnikai sallang.Nem hinném,hogy bármivel is előrébb lennél azzal ha teleaggatnád mindenféle moslékkal.Ha lenne is rajta tükör,index akkor használnád is vagy csak "dikkazjónézni és még villog is"
5/6 anonim válasza:
Van minimum követelmény a segédmotoros kerékpárra, mégpedig az, hogy "gyárilag" közúti közlekedésre alkalmas minősítéssel került forgalomba, ha ez nincs meg, akkor sporteszköz, és nem jármű, közúton nem használható akkor sem, ha utólag felszerelik rá a szükséges lámpákat (az index különben sem kötelező, de a féklámpa igen)
6/6 anonim válasza:
A féklámpa se kötelező és butaság hogy minősítéssel kell rendelkeznie.
Első hátsó világítás és két oldali tükör, biztosítás kell és közlekedhetsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!