Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha ugy hagyja valaki az...

Ha ugy hagyja valaki az indexet es kimentem ele ki a hibas?

Figyelt kérdés
Ma varakoztam az egyik mellekuton valaki indexelt jobbra es enis jobbra kanyarodtam a foutra ezert abban a hitben hogy o lekanyarodik kimentem ele es nyomta a dudat mint az orult ez annyira felidegesitett hogy meg neki all felljebb. Tudom hogy neha valaki ugy felejti de akkor is... most ha belem jott volna ki lett volna a hibas?
2018. jún. 28. 17:05
 1/6 crudy ***** válasza:
74%
Elvileg ő, gyakorlatilag a kiérkező rendőr csak azt látja, hogy te kimentél elé és neki volt elsőbbsége. Te azt mondod, hogy indexelt, ő meg azt, hogy nem.
2018. jún. 28. 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Te vagy a hibás, bármi miatt éghet a lámpája.
2018. jún. 28. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
Ezért használok kamerát... na meg persze ezért várom meg még kanyarodik mert 1:1 lesz és én nem akarom összetörni a kocsim.
2018. jún. 28. 17:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Persze én se akarom összetörni a kocsim csak egy forgalmasabb úton történt sokan jöttek és épp ő indexelt ezért gondoltam hogy mehetek. Igazából csak az érdekelt hogy KRESZ ben ez hogy is van, de köszi a válaszokat!
2018. jún. 28. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Te!

Gyakorlott sofőr ilyenkor nem hagyatkozik az indexre, megvárom, hogy tényleg kanyarodik-e.

Ahonnét én ki szoktam kanyarodni- körforgalom utáni kis utca- senki sem szokta kézzel visszavenni az indexet, mindenki az indexkapcsoló mechanikájára hagyja visszakormányzáskor.

Ha én ilyenkor csak az indexekre figyelnék, naponta törtém össze az autómat.

2018. jún. 28. 19:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem adtad meg az elsőbbségét, azaz te leszel a hibás.
2018. júl. 1. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!