Városi rohangáláshoz melyiket vennétek?
Figyelt kérdés
keret max 650 ezer2022. márc. 17. 11:12
A kérdező szavazást indított:
Skoda Fabia 1.2
Renault Clio 1.2
Vw Polo 1.2
Seat Ibiza 1.2
Chevrolet Kalos 1.2
egyéb
26 szavazat
1/12 anonim válasza:
Ennyi pénzből városi rohangálosnak csakis egy 1.3-as Swiftet vennék. Egész jó állapotúakat ki lehet fogni, müszakilag elpusztíthatatlan, aránylag fürge és pályára is ki lehet vele menni. A felsoroltak szerintem se preztizsben se biztonságban nem adnak annyival többet hogy megérje velük szenvedni.
3/12 anonim válasza:
Ekkora keretnél nem a márkák meg típusok közül kell válogatni, hanem azt kell nézni, hogy melyik eladó autó jó állapotú.
Hiába mondaná itt neked valaki, hogy vegyél Clio-t, ha a használt piacon felétek nincs normális állapotú, viszont mondjuk Ibizából lenne több is.
5/12 anonim válasza:
650 ezerért állapotot vegyél, ne márkát...
6/12 anonim válasza:
Igaza van mindenkinek. Annyit hozzátennék, hogy városba inkább 1.0 swiftet vennék.
7/12 anonim válasza:
6 ja az beéri 6.5 literrel télen az én 1.3 8vm majdnem 9 litert befal bassza meg a kutya :S
8/12 anonim válasza:
7-es.
Ja nálam is az 1.3 városban ilyen 7-8 de inkább az utóbbi legtöbbször. 1.0 se szar, de legalább mégkevesebbet fogyaszt :8
9/12 anonim válasza:
na ja viszont egy ezresre ráengedni egy klímát meg szervót hááát nem tudom a 50 lóerőből mennyi marad de hegyre /előzni nem biztos hogy jó XD
őszointe leszek egy 16v-t vennék g13bb ha úgy tessék
10/12 anonim válasza:
nem kell se klíma bele se szervó aztán nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!