Aki szintén utálja a karácsonyt miért utálja?Nincs rossz emlékem a karácsonyról,egyszerűen idegesít.Szeretet ünnepe?Hagyjuk már ezt!Csak 3 napig kell szeretni egymást,utána egy évig rá sem néznek a másikra.Üzletről szól,nem a szeretetről mint régen.
Szia,
Én egy eléggé apatikus ember vagyok, és az év nagy részében általában nem sok dologra/emberre szentelek elegendő figyelmet. A karácsonyi időszak egyfajta "kimenő" nekem a mókuskerékből. Jó ürügy arra, hogy egy kicsit tényleg azzal foglalkozzak, ami valóban fontos.
Drága ajándékokat meg nem veszek vagy kérek, mert minek. Csak legyünk együtt és ennyi a lényeg
A férjem nem utálja, neki inkább teljesen semleges. Se a vallásos résszel nem tud azonosulni, se a szeretetet ünnepe résszel. Ilyenkor mindig kicsit zavarban, de csendben végighallgatja mondjuk a karácsonyi ovis műsort, aztán otthon mondja, hogy mennyire de mennyire lesz_rja ezt az egészet.
Oka annyira nincs rá, rendes a családja, jó a kapcsolatunk, de őt egy Halloweeni ijesztgetés inkább vonzza, mint a tegnap harangoztak holnap harangoznak.
És most nem szeretnéd megteremteni? Csak azzal a pár emberrel, aki tényleg fontos Neked. Vagy nem vonz ez sem benne?
Tavaly sem volt igazán boldog a karácsonyom.
Nagymamám állapota akkor is rosszabbodott és most is romlik. Már nem sokáig lesz velem. Próbálom elhinni, hogy nem szűnik meg teljesen majd a számomra. Próbálok kicsit vigasztalódni. Mégis nehéz.
Picit hasonló az idei karácsony a tavalyihoz. Ugyanazok a szereplők szinte. De most átalakultak az emberi kapcsolataim.
Mindenki egy fokkal önzőbb és magának valóbb lett.
Valahogy nem az igazi az egész. Talán még lesz jó változás a szenteste napjáig. Talán... igyekszem bizakodni kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!