Egy nagyon régen látott ismerősömnek írtam e-mailt tegnapi napon (2022.12.22. délután), kellemes ünnepeket kívántam neki. Azóta sem kaptam semmi választ. Kellemetlenül érzem magam. Van miért?
Napi szinten használja az e-mail címét tudom. Korábban minden üzenetemre válaszolt!
Hiszen a többi közösségi oldalon egyáltalán nincs fent ezért választottam az e-mailt.
Gondolom fel sem merult benned hogy van sajat elete, es pl. a karacsony elotti hajtas, esetleg a csaladi programjai miatt nem foglalkozik vele.
Kenytelen leszel beletorodni, hogy nem te iranyitod az eletet.
6*
Nem, nem én vagyok!
Mint írtam én 22. írtam neki délután az az 14:00 órakor!
Szerintem majd biztos válaszol. Hallottam olyanról is bizonyos családoknál, hogy legalább az évben arra a pár ünnepre, húsvétra, karácsonyra kilépnek a közösségi médiából, és nem is használják. Amúgy szerintem jó ötlet.
Mindenkinek van saját élete, nem fog emiatt szívózni. Készült a karácsonyra, meg kellett venni a különböző dolgokat (igen, nem mindenki csinál játékbolt feelinget a házából már október elején), sütött, főzött, esetleg találkozott személyesen ismerősökkel, elment még bizonyos helyekre stb.
Persze ezzel most nem azt akarom mondani, hogy ne válaszoljon senki a jó kívánságokra, hanem sz@rjuk le, mert nekünk ugyan saját életünk van. Én biztos visszaírtam volna, mihelyt látom. Ugyanakkor ezt is meg tudom érteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!