Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mikor és hogyan, milyen módon...

Mikor és hogyan, milyen módon szokatatok hangolódni az adventi időszakra és a karácsonyra?

Figyelt kérdés
Én november elejétől már nagyon szoktam hangolódni.

2023. nov. 3. 06:44
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Engem se zavar. Beszereztem egy aranyos hógömböt. Szeretem a hógömböket. Menü is összeáll lassan. Decemberben márcsak a fényekben gyönyörködök (már ha lesz karácsonyi közvilágítás).
2023. nov. 3. 20:24
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Az minden évben van.
2023. nov. 3. 20:26
 13/23 A kérdező kommentje:
Tavaly Budapesten nem volt csak a Vörösmarty tér és környékén. Ha jól emlékszem a mi kis városunkban Békésen se volt, de nem tudom. Majd 4 hét múlva meglátjuk.
2023. nov. 3. 20:28
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Utazz oda ahol van. Kis utazgatás az ünnep alkalmából.
2023. nov. 3. 20:30
 15/23 A kérdező kommentje:
Rendben :). BCsabán lesz ahova december minden péntek estéjén befogok menni úgyhogy meg van oldva.
2023. nov. 3. 20:33
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Advent kezdetétől. Rühellem, hogy már most ram akarják erőltetni, de kénytelen vagyok már most megvenni, ami tetszik, mert adventre már lerabolnak egy csomó mindent. Szóval már vásároltam, de eltettem jó melyre, majd előveszem, ha itt az ideje. Amúgy nem kell gondolkodni sem a menun, sem a sütiken, sem a dekoráción, sem az idozitesen stb, mert megvannak a magunk hagyományai, azok szerint csinálunk mindent.
2023. nov. 3. 22:24
 17/23 A kérdező kommentje:
#16 igazad van, de ahány ember annyi szokás :) .
2023. nov. 3. 22:44
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon szoktam vele különösebben foglalkozni, van egy ilyen kis 20 centis fenyő alakú asztali díszem, ha valahol osztogatnak szaloncukrot kb azt ki szoktam tenni az asztalra, meg aláteszem a szaloncukrot, pár napra rá megeszem, aztán ennyi.
2023. nov. 4. 01:20
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Már most hangolódom karácsonyi fényekkel, karácsonyi cuccokat vásárolok vagy ajándékokat. Karácsonyi filmeket/könyveket olvasok, zenéket hallgatok.
2023. nov. 4. 15:47
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
KÉpeket nézegetek a képeslapokban, mert ilyenkor sok ilyet jelentetnek meg, vagy akár a fb-on is a különböző oldalakon.
2023. nov. 4. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!