Mit éreztek, hogy ismét itt az ünnepi időszak?
Figyelt kérdés
Engem egyre kevésbé hoz lázba. A kedvenc ünnepem mára egy jelentéktelen semmivé vált, és ez elkeserít. Már nem adja azt, mint régen.2023. szept. 25. 18:42
11/16 anonim válasza:
Én még tegnap nyári cuccban ittam a jegeskávét.
12/16 anonim válasza:
Ünnepi időszak? Hol? Még a karácsonyi reklámokat se nyomják, pedig azokat mindig vagy másfél-2 hónappal előbb megkezdik.
13/16 anonim válasza:
Nagyon szeretem az őszt és a telet, télen is születtem. De egyelőre nem nagyon érzem az ünnepi időszakot, amíg napközben majdnem 30 fok van...
15/16 anonim válasza:
Nagyjából én is úgy vagyok vele, mint te, kérdező. Ha van kedved, beszélgethetünk. Imádtam a karácsonyt, de már csak erőltetett vergődés..
16/16 anonim válasza:
Én minden évben nagyon várom, most is. Imádom mikor fel van díszítve az egész ház ( belülről). Pl a konyhaasztalra ilyenkor ( december 1től karácsonyi asztalterítőt rakok, teszek fel ilyen színes boákat, a nappaliban a könyvespolcokon mikulásfigura, rénszarvas, merry christmas felirat, hópehely díszek, plüss mikuláscsizmák lógnak, színes fűzérek és fenyőgirland van fent díszekkel, + ugye a karácsonyfa.
Én nagyon szeretem ezt az időszakot.
+ Már vannak karácsonyi ajándékok is amiket beszereztem, egyrészt mert van ami most volt olcsóbb,másrészt decemberben már kaotikus a szállítás sokszor így ezt igyekszem elkerülni, és nem is szeretem utolsó pillanatra hagyni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!