Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit csináltok, ha olyan...

Mit csináltok, ha olyan ajándékokat kaptok, amivel nem tudtok mit kezdeni?

Figyelt kérdés
Színlelitek az örömöt, megmondjátok, hogy nem igazán tetszik, vagy továbbadjátok másnak, esetleg simán kidobjátok?
2022. dec. 26. 10:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

Semmiképp nem mondanám a szemébe, mivel volt gyerekszobám. Ugyanakkor nem szeretek hazudni sem, tehát valószínűleg nem játszanám meg magam. Egyszerűen rámosolyognék, megköszönném.

Utána meg valószínűleg eltenném, és nem nagyon csinálnék vele túl sok mindent. Hátha egyszer még szükségem lesz rá, sosem lehet tudni, mert volt már rá példa, hogy később kellett.

2022. dec. 26. 17:45
 12/13 anonim ***** válasza:
49%
Kaptam anyámtól harmincévesen egy tündérkére hajazó vmi karácsonyi díszet, annyira kislányos giccses rózsaszín hogy egy kislánynak fogom tovább adni:)
2022. dec. 27. 12:08
 13/13 anonim ***** válasza:
74%
Megköszönöm és kész. Nem színlelem az örömöt, de nem is vágok fancsali képet hozzá. Ha olyan dologról van szó, akkor megpróbálom eladni és az árából venni magamnak valamit, aminek örülök is. Ha nem tudom eladni, akkor ingyen továbbajándékozom valakinek, akiről tudom, hogy örülne neki. Ha ez sem opció, akkor kuka.
2022. dec. 27. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!