Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit csináltok, ha olyan...

Mit csináltok, ha olyan ajándékokat kaptok, amivel nem tudtok mit kezdeni?

Figyelt kérdés
Színlelitek az örömöt, megmondjátok, hogy nem igazán tetszik, vagy továbbadjátok másnak, esetleg simán kidobjátok?
2022. dec. 26. 10:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Semmiképp nem mondom, hogy nem tetszik. Hiszen tudom, hogy jószándékkal vették nekem, csak nem találták el az izlésem vagy az igényem. Vándorajándék lesz belőle, előbb vagy utóbb lesz gazdája.
2022. dec. 26. 10:45
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Pár éve már azt csinálom, hogy felteszem a Vaterára vagy a Jófogásra és az árából olyasmit veszek, aminek örülök.
2022. dec. 26. 11:13
 3/13 anonim ***** válasza:
35%
Tovább ajándékozom, mert ajándékot nem illik eladni, sem kidobni.
2022. dec. 26. 11:30
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Ugyanúgy tovább ajándékozni sem illik. Akkor már mindegy, hogy eladod vagy kidobod. Ugyanott vagy, ha tovább ajándékozod.
2022. dec. 26. 11:43
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Egyszer kaptam egy szépen becsomagolt valamit. Elkezdtem kibontani és egy csomag kávé volt és mellette egy boríték. Kibontottam a borítékot és pénz volt benne és egy üzenet ami nem nekem szót, hanem azoknak akiktől kaptam az ajándékot:) Vissza adtam,hogy biztos tévedésből került hozzám.

Szerintem, meg sem nézték amikor ők kapták:)

2022. dec. 26. 12:06
 6/13 anonim ***** válasza:
71%
#1 A jó szándékban ne legyél annyira biztos. Én volt, hogy avon szettet kaptam. Mikor megkérdeztem melyik micsoda, meg sem tudta mondani akitől kaptam. El tudom képzelni mekkora szeretettel vehette...
2022. dec. 26. 12:24
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ, kitől kapom. A hozzám közelállónak elmondom, miért nem felel meg, hogy máskor elkerülhessük, másokét tovább adom, eladom.
2022. dec. 26. 12:27
 8/13 anonim ***** válasza:
8%

> "Ugyanúgy tovább ajándékozni sem illik."

Borzalmasan rosszan tudod az illemet. Ha valamit ajándékba kapsz, akkor abból pénzt nem illik csinálni! Ennyi az illem. Én igenis továbbajándékozom olyannak, akinek tudom, hogy hasznos lehet. Ha mást nem, akkor felajánlom szervezeteknek hasznosabb célokra. Basszus, mi az, hogy kapok valamit ingyen és megyek pénzt csinálok abból is? Az illető nem azért vette!

2022. dec. 26. 15:51
 9/13 anonim ***** válasza:
78%

[link]

"5. A legkínosabb szituációkat a VÁNDORAJÁNDÉKOK jelentik, amik akár ugyanabban a csomagolásban kerülnek harmadik személyhez, mint amiben kapták őket. Soha ne ajándékozd tovább azt, amit te kaptál és nem tetszett, mert attól nagyobb blama nincs, mikor a nagyi felismeri a 2012-ben neked szánt szarvasos pulcsit a nagybácsi idei ajándékdobozában."

2022. dec. 26. 16:17
 10/13 anonim ***** válasza:
15%
Talán, ha nem bulvárcikkekből tájékozódnál...
2022. dec. 26. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!