Az ajándékokat a gyerekeknek 24.én este vagy 25.én reggel rakjátok a fa alá?
24 este :)
Nekünk is így volt gyerekkoromban.
Első! Direkt szivatnátok a gyereket? Te gyerekként higgadtan kivártad az estét úgy, hogy egész nap ott virítottak az ajándékok a fa alatt??
Hogy a kérdésre is válaszoljak 24-én este.
7-es, hát most meglepődtem a kommenteden, bevallom :D
Én ezt nem érzem szivatásnak, az én gyerekkoromban is így volt, reggelre állt a fa és alatta voltak az ajándékok, nekem tök szép és máig maradandó emlék, ahogy csillog a csomagoláson a fényfüzér, talàlgatjuk, mi lehet benne, ha nem látja senki, megràzzuk a dobozt, én ezt az egészet izgalmas várakozásnak éltem meg, igen, higgadtan :D
Eszembe sem jutott, hogy ezzel a szüleim szivatnának. Komolyan emlékszem a mai napig egy-két csomagolóanyagra is, ami kifejezetten tetszett, nekem ez volt a természetes karácsonykor, hogy este bontjuk az ajándékokat.
9. vagyok.
Amúgy, ha jól tudom az angolszász országokban szokás karácsony reggel ajándékozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!