Minden reggel kakóval kezdi a napot a 3 éves kisfiam, ez probléma?
Figyelt kérdés
Nesquik kakópor+tej.2022. szept. 29. 17:49
1/9 anonim válasza:
Nem, föltéve, ha nem lesz székrekedése tőle. De szerintem a Nesquiktől nem lesz.
2/9 anonim válasza:
Egy ido muova nem ártana a kiadosabb tapanyagdusabb reggeli. Meg 3 évesen talan elmegy.
3/9 anonim válasza:
32 éve így indul minden reggelem. Persze mást is eszem már mellé, de a kakaó az alap. Olyan nekem mint másnak a kávé. Egyelőre semmi betegségem nincs.
4/9 anonim válasza:
A gyors felszívódású hozzáadott cukor miatt nem mondanám ideálisnak, de nem rosszabb, mint egy cukrozott gabonapehely.
5/9 anonim válasza:
A férjem majdnem 35 éves, de neki is kakaóval indul a reggele. Aztán később reggelizik is. :)
6/9 anonim válasza:
2.5 éves lányom is kakaóval indítja a napot. Majd kb fél-egy óra múlva reggelizünk rendesen.
7/9 anonim válasza:
Amíg nem lesz emésztési problémája vagy pattanásai, addig oké. Sajnos nekem a legnagyobb pattanás-indikátorom a kakaós tej.
8/9 anonim válasza:
Egyenes út a cukorbetegséghez.
9/9 anonim válasza:
Nekem az 5,5 és 4 éves gyerekeim is így kelnek és így fekszenek kakaóval, attól ugyanúgy esznek normálisan. Nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!