Ja, az más, ha még csak meg se köszönte. Erről eddig nem volt szó, de igy tök érthető, hogy neked rosszul esett.
2022. dec. 26. 10:03
12/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon udvariatlan dolog. A másik készült rá, utána járt, becsomagolta: egy csomó energiája van abban, hogy megajándékozott engem. Szerintem az a minimum, hogy kibontom és megköszönöm.
2022. dec. 26. 11:51
13/18 anonim válasza:
Olyan mintha nem is érdekelné mit kapott. Szóval úgy egyáltalán, hogy kapott egyáltalán valamit.
Viszont én is voltam már így. Egy rég látott rokon jött, hozott udvariassági ajándékot. Én meg annyira zavarban voltam, hogy csak megköszöntem és leraktam. Később kapcsoltam ez mekkora bunkóság volt tőlem.
2022. dec. 26. 13:09
14/18 anonim válasza:
Elég fura, főleg, hogy a tesód, egy családban szocializálódtatok, nyilván azt láttátok, hogy az ajándékot mindig kibontjuk, nem őrizgetjük. Viszont pont mert a tesód, nyugodtan mondhattad volna neki, hogy bontsd ki! vagy miért nem nyitod ki?
2022. dec. 26. 16:15
15/18 anonim válasza:
Mert biztos jobb lenne helyben kibontani, és mondani, hogy mi a zanyád picsája ez te szar, ha nem tetszik az ajándék.
2022. dec. 26. 20:57
16/18 anonim válasza:
Én osztálykarácsonykor megölelgettem a személyt, akitől kaptam, majd mentem kártyázni a többiekkel. Később kérdezte, hogy tetszett-e az ajándék, én pedig akkor leszek bele újra nagyon megköszönve, de itthon bontogattam ki rendesen.
A szüleimmel feleslegesnek tartjuk a csomagolgatást, viszont a könyveim, amiket meglepetésként kaptam dobozolva jöttek, azt is privátban bontottam, majd utána újból nagyon megköszöntem, elmondtam, hogy miért örülök neki, stb…
Tehát én nem szeretem mások előtt nyitogatbi
2022. dec. 27. 12:40
17/18 anonim válasza:
Párom unokaöccsei tavaly: megkapták az ajándékot, elmormoltak egy "kösz"-t, majd letették maguk mellé és tovább nyomkodták a telefonjukat. Semmilyen szociális betegségük nincs, csak szimplán bunkók. 😃
2022. dec. 28. 11:31
18/18 anonim válasza:
Nem tudom... Nekem nem lenne vele különösebben gondom. Mondjuk kicsit furcsa lenne, mert mi mindig a karácsonyfa alatt bontjuk ki az ajándékokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!