Párok karácsonyi ajándéka egymásnak?
Sziasztok!
Minden évben előjön nálam ez a probléma, hogy mit vegyek a barátomnak Karácsonyra (23 éves). Már jó ideje együtt vagyunk, teljesen ismerjük egymást. Tudok egy-két dolgot, aminek örülne, de szinte mindig ezeket adom neki, ha valami ünnep van, és nem akarom hogy unalmassá váljon ezáltal az ajándékozás. A neten többnyire csak elcsépelt és bugyuta ajándékokat találok férfiak számára. Ti hogy vagytok ezzel? Honnan szoktatok ötleteket meríteni? Férfiak, ti mit szerettek/szeretnétek kapni Karácsonykor?
Nekem nincs barátom, de ilyen páros ajándékokat pl kulcstartó, párna, közös polo ilyesmiket lehetne venni, bár ez talán inkább valentin napra jobb. De lehet graviroztatni vmi dísztárgyba, medálba vmi személyes szöveget, dátumot, monogramot és azt nyakláncra vagy karkötőre ráakasztod. Vagy szeretlekes párna, maci, névreszóló toll, bögre vagy hasznos és számára érdekes könyv, vmi jóféle parfüm is lehet, ruhák, téli kiegészítők, aztán a tipikus karácsonyi ajándékok az illatgyertya, hógömb, zenélődoboz, karácsonyos dolgok.
De ha végképp nem lenne ötletem, akkor elmennék (akár több) üzletbe éy körülnéznék, hogy mi van, vmit tuti találsz neki, aminek örülne.
Nekem a párom azt kapja amit szeretne.
Pl xbox konzolhoz játékot, és szerszámokat kért. AMire meg szüksége van még (szerintem) az egy új laptop táska.
Ruha, parfüm, könyv, cd.
Ezek sem elcsépeltek, ha tényleg ismered és tudod, hogy mire vágyik. Pl. párom kedvenc parfümét már nem nagyon lehet kapni. Sokat kereste neten is, de nem talált. Találtam egy oldalt, ahonnan lehet rendelni és megrendeltem neki. Nagyon örült neki!
Vagy egy olyan cd, amilyen koncerten volt és tudom, hogy mennyire imádta.
Csak ezekhez tényleg ismerni kell a másikat és kellenek közös élmények.
Kulcsstartó, párna, közös póló - fantasztikus. Nőként írom, hogy a lehető legszánalmasabb és gázabb ajándék.
Semmi mást nem sugall, csak azt, hogy még véletlenül se kelljen gondolkozni, odadbosz neki valami sablonszart :D
Csak te ismered a legjobban,gondold át mit szeret.
Mivel tölti a szabadidejét?
Milyen zenét hallgat?
Melyik sportot kedveli?
Milyen filmeket néz?
Szeret-e színházba, hangversenyre, koncertre, kirándulni járni.
Visel ékszert?
Van karórája?
Írj fel minden kérdést, majd válaszolj rá. Ez segíthet megtalálni a megoldást.
#5: Mégis miért? Az is vmi, vkinek érték, ha tényleg szereted a társadat. Nem mindig a legdrágább iphone meg nemtudommi a legjobb.. Nm mindig az számít, hogy mennyire tudod használni, hanem hogy kitől kapod és miért. És ha szívből jön, akkor nekem egy házilag font karkötő is megfelel, főleg ha egy medáltra graviroztat vmi személyeset.
Nem kéne mindjárt leszólni a másikat azért, mert Te telhetetlen vagy....
Kedves #5! Teljesen egyetértek veled, ezek még a járás első hónapjaiban aranyosak meg minden, de mikor már évek óta együtt vagytok és van ezer ilyen kacatotok, akkor szerintem már senki nem vágyik ilyesmire :D
Azt hiszik az emberek, hogy ez mennyire egyedi, de csak az különbözteti meg ezer másik dologtól hogy a ti képetek van rajta, nem a "Julcsi meg a barátja"....
A másik meg amiket kidob folyton a net, ilyen háztartási lim-lomok, vicces kötény meg felesleges kacatok mint szerelmes páros sószóró, kulcstartó meg nem tudom...
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Már támadt is egy-két jó ötletem. (És igen, én ismerem a legjobban,de vele nagyon ritkán van hogy konkrétan szeretne valamit és így nehezebb a feladat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!