Hogy fog telni nálatok a karácsony?
24-én otthon leszek a szüleimmel, 25-én az anyu felőli nagyszüleimhez megyünk, 26-án pedig apu felőliekhez. Ezt minden évben így szoktuk, már szinte rutin.
27-én szülinapja lesz az egyik ismerősünknek, akkor oda megyünk, 28-án pihenek, 29-én nekem lesz szülinapom, a barátnőimet át fogom hívni, 30-án megint pihenek, 31-én pedig szintén barátnőkkel megyünk bulizni.
Most esett le, hogy csak a karácsonyt kérdezted, de már mindegy. 😅
16/L
Egyedül élek, így magányosan.
19/L
24. -én a férjemmel megyünk anyóshoz szenteste vacsira mint mindig, ott feldíszítjük az ő karácsonyfáját is, együtt társasozunk, vacsi után ajándékozás, majd irány haza az utolsó elôtti vonattal.
Nálunk már december 1 óta fel van díszítve a ház, áll a karácsonyfa a nappaliban.:)
Egy hètig itthon leszünk együtt hármasban mi és a kiskutyánk, és lustálkodunk többnyire. A férjem még megveszi a kajának valót előtte, Én sütök főzök, sorozatozunk neten, társasozunk, kártyázunk, összebújunk:) szerencsére december 24 és január 1 közt egyikünk se dolgozik. 25.- én este és szilveszterkor is csillagszórózunk:)
Az ünnepi menü mindig fix
Páromnak zúzapörkölt+rizibizi
Nekem savanyúkáposzta és füstölt sonka babérlevéllel, zöldfűszerekkel, sertés darálthússal van összefőzve. ( A töltöttkáposzta egyszerűbb verziója) ( a férjem ezt nem szereti, ezért kap zúzát rizzsel.)
Közös kaják a csirkehúsleves sok sok zöldséggel
És chillis marhapörkölt tarhonyával
Sütni is szoktam
1. palacsinta+ karamella öntet ( mindkettőt én csinálom)
2. vaníliás fahéjas bundás kalács
( a kalács bolti, csak vaníliaaromás tojásban megforgatom, kisütöm, majd belehempergetem a fahéjas porcukorba) nagyon finom. Anyu mindig ilyet csinált karacsonykor, mikor gyerek voltam:), a palacsinta+ karamell pedig a férjem kedvence.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!