Nektek hogy fognak telni az ünnepek előtti hetek?
Mentek szabira? Ajándék vásárlást mikorra tervezitek? Hol töltitek majd az ünnepeket?
Csak kíváncsiság. Nem piackutatás vagy ilyesmi. :P
Én is külföldi vagyok, a családom odahaza, de nem tudom, hazamenjek-e, még filózok, mert balhé van. Itt meg amúgy is szeretek lenni, szeretem ezt az országot, még ha keveseket is ismerek itt. Elleszek/leszünk szerintem.
Az ünnepek előtt vásárolgatok, esetleg írok Magyarországra, ha nem megyek haza. Elsétálgatok, takarítgatok, kaját csinálok és dolgozom. Két ünnep között vagy hazamegyek, vagy itt pihengetek tovább (Hollandia). :)
Én is külföldi vagyok, a családom odahaza, de nem tudom, hazamenjek-e, még filózok, mert balhé van. Itt meg amúgy is szeretek lenni, szeretem ezt az országot, még ha keveseket is ismerek itt. Elleszek/leszünk szerintem.
Az ünnepek előtt vásárolgatok, esetleg írok Magyarországra, ha nem megyek haza. Elsétálgatok, takarítgatok, kaját csinálok és dolgozom. Két ünnep között vagy hazamegyek, vagy itt pihengetek tovább (Hollandia). :) Végül is mindkét választás egész jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!