Milyen munkát fognak adni téli közmunka-program november 1-től - április 31 -ig?
Kaptam olyat levelet munkaügyitől hogy november 1-től április 31-ig munkát fognak adni.
Ahol laksz ott fognak munkát adni ez nagyon furcsa mert 1,5 év munka keresés után én jól ismerem a kerületet ahol lakok és ott nincsen munka lehetőségek.:S Azt sem tudom hogy milyen munkát fognak adni.:S
Valaki kapot már olyan levelet munkaügyitől hogy hol lehet majd dolgozni nov 1-től?Április 31-én vége lesz akkor mi lesz azután?Akkor újra munka nélkülni leszek és várhatom újra a téli közmunkát.D:
Jó lesz ha előkészíted a vízálló meleg ruhát, lábbelit a téli havas, fagyos, latyakos közmunkához!
Mert -sejtheted- a "munkáltató" nem fog ilyet adni, maximum egy láthatósági mellényt!
Irodai munkák is vannak a közmunka programban, nemcsak fizikai. Nálunk 6 óra lesz a napi munkaidő nov.1-ápr.30-ig. Bruttó 72600.-Ft-ért, illetve a segédmunkások bruttó 56625.-ért.
Jobb, mint otthon ülni, de remélem nem ez a jövő :(
7/7.milyen szinű 47ez.ft.ra gondoltok,meg havi 72600ft.hol a faxba éltek ti?
Nov.1.től 6órás közmunkák indulnak,folyamatosan hívna be 100ezer embert, és a netto bér csak 38000ft. semmivel sem lesz több, téli közmunka program a neve.
Az ökinél ároktisztítás, ásás, szemétszedés, hóesés esetén, hóeltakaritás, stb.
Munkaruha jár, bakancs+kódszámot is kapnak a közmunkások, amikor letelik azokat le kell adni.
Nálunk a vízügynél is így volt. Okt.15.ig volt a munkaszerződésünk.
T.kérdező, Mo-on vagyunk, és itt senkit nem hat meg az érettségid, de a több szakmád, sokéves munkatapasztalatod sem, a közmunka bér mindenkinek ugyanannyi jár.
Xar helyzet, ez van, nekem is 3szakma 3tanfolyam, de a pénz mindig kevesebb mint a min.bér.
Olyanok vagyunk mint a birkák, mindent elvállalunk, a semmiért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!