Csicsi02 kérdése:
Mit tegyek ha piszkálják az egyik osztálytársamat? De ha én megvédem akkor engem is piszkálni fognak és én ezt nem szeretném :/
Figyelt kérdés
#piszkálás #az osztálytársamat mit tegyek?
2013. okt. 2. 19:28
1/3 anonim válasza:
Gonold végig, fontos-e számodra annyira hogy megvédd és te is kereszttűzbe kerülj, vagy nem annyira és akkor te kimaradsz. Fontossági sorrend. Gondolkodj, aztán vagy küld el őket az anyjukba, vagy maradj ki belőle. Te érzed! Hajrá a döntésedhez : )
2/3 anonim válasza:
A piszkálás oka mi? Ha nem tehet ellene, akkor mindenféleképpen megvédeném, természetesen a piszkálás mértékegységétől függően, hogy miként. (ha agresszívan, akkor nehéz az ügy, de ha csak "csúfolódás", akkor simán visszaborítom a saját kakijukat a fejükre.
Ha megérdemelt oltás, akkor nem reagálnék rá, mert abból tanulni kell. :(
3/3 A kérdező kommentje:
hát az egyik fiú csúfolta és felkelt a az a lány akit csúfolnak és megverte brutálisan....
2013. okt. 18. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!