Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szedhetném fel az...

DeckardCain kérdése:

Hogyan szedhetném fel az osztálytársamat?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályba aki nagyon tetszik és szerintem én is neki de ez csak egy hülye megérzés, az órákon sokszor egymásra mosolygunk a szünetekbe nagyon jól elvagyunk van közös témánk. Valakinek van valamilyen ötlete hogy hogyan kerülhetnénk még közelebb egymáshoz? (13/F)
2013. szept. 18. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Persze. Fizika órán a mágnes pozitív fele nálad, a negatív fele nála legyen.
2013. szept. 18. 17:05
 2/4 anonim ***** válasza:
57%
Tizenhárom évesen még ott a tojáshéj a seggeden. Még van időd a tökeidet vakarászni, nem hajt a tatár.
2013. szept. 18. 17:06
 3/4 anonim ***** válasza:
úgy szedheted fel, mint a földről az almát
2013. szept. 18. 17:07
 4/4 Franky Gee válasza:

Ez itt a hollandoknal valahogy igy jatszodik le a te korodben:

Elmennek egyutt szorakozni (persz megkernek valakit, hogy vegyen mar piat, vagy fuvet, mert ugye oket nem fogjak kiszolgalni). Ha kozben ra jon a baratokra az "5 perc" kinyogik, hogy: "Hu, szerintem tok szexi vagy!". Ha a valasz "szerintem is", akkor kiprobaljak milyen a szex, na persze gumival. Elsore eleg szerencsetlenek, mint mindenki, de mire az egesz barati tarsasag jobban megismeri egymast, mar egesz belejonnek. Nem mondom, hogy egeszseges, de itt igy megy es hat ez is egy modja

2013. nov. 29. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!