Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Adjatok tanácsot, hogyan bátorítsam az osztálytársamat?
Figyelt kérdés
Sokat vagyunk együtt, tanítás után is, lelkizünk, szerintem tetszem neki, mert néha zavarban van. De ez kezd olyan barátzónás dolog lenni...16/L2013. febr. 12. 21:24
1/18 A kérdező kommentje:
*lányok is adhatnak, ha volt már hasonló tapasztalatuk
2013. febr. 12. 21:25
2/18 anonim válasza:
Csókold meg vagy fogd meg a kezét.
5/18 A kérdező kommentje:
hát...azt soknak érzem. nem lennék képes rá. a kezemet már megfogta ő, de akkor közös játék volt az osztályban.
2013. febr. 12. 21:27
6/18 anonim válasza:
De mi lenne ha te is kezdeményeznél?
Kézfogás átölelés stb..
7/18 A kérdező kommentje:
Egyszer már valaki visszautasított, pedig nem is kezdeményeztem, csak megtudta, hogy tetszik nekem. Hát én nem vagyok képes ilyen egyértelmű dolgokra, mert félek. Múltkor elmondtam neki, hogy szeretek vele beszélgetni, kaptam egy boldog mosolyt.
2013. febr. 12. 21:33
9/18 A kérdező kommentje:
Akkor barátok leszünk, nem veszítem el.
2013. febr. 12. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!